Home Δήμος Δελφών -Ολόκληρη ομάδα υποψηφίων αποτελούμενη από πολλούς εν ενεργεία συμβούλους κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επόμενη
Δήμος Δελφών - 17 Απριλίου, 2014

-Ολόκληρη ομάδα υποψηφίων αποτελούμενη από πολλούς εν ενεργεία συμβούλους κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επόμενη

Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση είναι μια μεγάλη ομάδα εν ενεργεία συμβούλων, κυρίως από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς έχει κλείσει η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του κ. Ταγκαλή.
Η ομάδα αυτή έρχεται από τις ορεινές περιοχές του δήμου Δελφών και συντονίζεται από το κ. Τάσο Παππά που συμμετέχει σήμερα στην παράταξη του κ. Καραχάλιου.
Βασικοί της πυρήνες φέρονται ο πρώην Δήμαρχος Παρνασσού Δημήτρης Τζιβάρας και ο σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σαντίκος. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση να δούμε τον πρώην αντιδήμαρχο Άμφισσας κ. Θύμιο Βλαχοδημητρίου ν’ ακολουθεί και τον γνωστό πολιτικό μηχανικό κ. Γιώργο Μιχαλέα, αν και για τον τελευταίο τίποτε ακόμη δεν είναι σίγουρο.
Να υπενθυμίσουμε ότι στις εκλογές του 2010, αν και κατέβηκαν με τ9ο ψηφοδέλτιο του κ. Αποστόλη Καραχάλιου που έχασε τις εκλογές έλαβαν:
Τάσος Παππάς   405 ψήφους
Κωνσταντίνος Σαντίκος  253 ψήφους
Τζιβάρας Δημήτρης   530 ψήφους
Θύμιος Βλαχοδημητρίου 528 ψήφους
Γιώργος Μιχαλέας   590 ψήφους (αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η υποψηφιότητά του).
Με την συγκεκριμένη ομάδα ή αμέσως μετά την ανακοίνωσή της, δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμη δυο πολύ δυνατές υποψηφιότητες και συγκεκριμένα, δυο νέων και πολλά υποσχόμενων νεαρών παιδιών, ενός από το χώρο του κέντρου και ενός από τη ΝΔ και μάλιστα, του στενά περιβάλλοντος Σαμαρά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…