Home Δήμος Δελφών Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις για τον τουρισμό σε Ιτέα και Γαλαξίδι
Δήμος Δελφών - 6 Νοεμβρίου, 2014

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις για τον τουρισμό σε Ιτέα και Γαλαξίδι

Με σημαντική εκπροσώπηση από επαγγελματίες διαμονής και εστίασης, καταστηματάρχες, ιδιώτες επαγγελματίες, τουριστικούς πράκτορες,  εκπροσώπους  συλλόγων και πολίτες, ολοκληρώθηκαν  οι δύο συναντήσεις σε Ιτέα και Γαλαξίδι, στα πλαίσια των ενεργειών διαβούλευσης που εκπονεί η Αντιδημάρχου κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου αναφορικά με τα ζητήματα του τουρισμού.

Σημαντική και στις δύο αυτές συναντήσεις ήταν η συμβολή των Αντιδημάρχων κ. Νάκου & κ. Παναγιωτόπουλου, των Προέδρων των Κοινοτήτων κ. Μηνά, κ. Γουώρθ &  κ. Μαντά. Συμμετείχαν επίσης  Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι των δυο ενοτήτων, η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού.

Στόχος των συναντήσεων ήταν να καταστεί σαφές ότι το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Δελφών θα συνεργαστεί ανοικτά με όλους τους φορείς, ώστε να καθοριστούν τα βήματα που θα οδηγήσουν σε  επαναπροσδιορισμό της τουριστικής ταυτότητας  ανά ενότητα αλλά και ανασύνθεση  του συνολικού τουριστικού προϊόντος του Δήμου Δελφών.  Ταυτόχρονα, η κ. Ανδρεοπούλου, ζήτησε και κατατέθηκαν απόψεις των φορέων για τα χρονίζοντα  προβλήματα που αντιμετωπίζει το παραλιακό τμήμα του Δήμου Δελφών αλλά και προτάσεις αντιμετώπισής τους. Επίσης, συζητήθηκαν τα προβλήματα καθημερινότητας όπου χρειάζεται  η συστηματική συνδρομή των υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου αυτά να ξεπεραστούν.

Η διαβούλευση θα συνεχιστεί και θα πραγματοποιείται τουλάχιστον δυο φορές ετησίως ανά ενότητα. Το αμέσως επόμενο διάστημα, αντίστοιχες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε Δελφούς και Γραβιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…