Home Κοινωνικοί φορείς Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου απαντούν στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν μας καθοδηγούν και δεν τους χρωστάμε»
Κοινωνικοί φορείς - 19 Μαρτίου, 2021

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου απαντούν στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν μας καθοδηγούν και δεν τους χρωστάμε»

 Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου απαντούν στη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν μας καθοδηγούν και δεν τους χρωστάμε»

 

Αιχμηρή είναι η απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου προς τη ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, που σε προγενέστερη ανακοίνωσή της τους είχε αποκαλέσει ως “πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ”. Οι εργαζόμενοι στην απάντησή τους ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπορούν να τους ελέγξουν και να τους χειραγωγήσουν. «Δεν τους χρωστάμε», σημειώνουν με νόημα!

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορείται το Σωματείο Εργαζομένων ΚΥ, αναφερόμενο ως “πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ”, για σιωπή και συμμόρφωση στην απόφαση της Διοίκησης να αλλάξει τα πρόσωπα στις θέσεις της Δ/ντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του Διοικητικού Δ/ντή.

Να υπενθυμίσουμε σε όλους και ιδιαίτερα στην ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, ότι το πλουραλιστικό από πολιτικής ιδεολογίας σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου μας, έχει δώσει αγώνες για την λειτουργία του νοσοκομείου, έναντι στις άστοχες κυβερνητικές επιλογές των εκάστοτε κυβερνήσεων. Πιστοί στις αρχές του καταστατικού να διαφυλάσσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των μελών που εκπροσωπούμε, ποτέ δεν σιωπήσαμε, δεν κρυφτήκαμε και δεν φιμωθήκαμε από καμία διοίκηση ή κυβέρνηση. Επειδή ακριβώς δεν μας καθοδηγούν και δεν τους χρωστάμε.

Είναι σαφές σε όλους τους εργαζόμενους του Γ. Ν. Αμφισσας ότι το σωματείο των εργαζομένων δεν έχει καμία ευθύνη για τις αποφάσεις της Διοίκησης του Νοσοκομείου όσο αφορά τοποθετήσεις Διευθυντών, εφόσον δε γίνονται με τη διαδικασία των κρίσεων, ούτε οι προηγούμενες ούτε οι τωρινές.

Το τωρινό συμβούλιο των εργαζομένων του ΓΝ Άμφισσας κ ΚΥ., είναι ταγμένο να υπηρετεί και να διεκδικεί τα νόμιμα συμφέροντα των εργαζομένων, σύμφωνα με το καταστατικό και όπως ορίζει ο νόμος. Οποιαδήποτε άλλη άστοχη ή παράνομη ενέργεια θα μας βρίσκει απέναντι και αυτό είναι το δικό μας μύνημα πρός κάθε διοίκηση και κάθε κυβέρνηση!!!

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…