Home Δήμος Δελφών Οι εκδηλώσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Ιουλίου στην Ιτέα.
Δήμος Δελφών - 28 Ιουλίου, 2017

Οι εκδηλώσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Ιουλίου στην Ιτέα.

 

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούλη στην Ιτέα.

Η Ιτέα, μία σύγχρονη, ζωντανή πόλη, η οποία καλεί τον επισκέπτη να βιώσει άνετη διαμονή, ξεκούραση και να απολαύσει μαγευτικά βράδια με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο.

Είτε είσαι ντόπιος, είτε επισκέπτης, είτε τώρα αποφάσισες να σχεδιάσεις μια μικρή απόδραση για το σαββατοκύριακο κι αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις εκτός από βόλτες στην παραλία και μπανάκια στην θάλασσα,εμείς εδώ στην Ιτέα με αγάπη, μεράκι και όρεξη θα σου δείξουμε, το μαγικό τρόπο για να γεμίζεις τον ελεύθερο χρόνο σου δίχως να αδειάζεις την τσέπη σου!

Οι λύσεις είναι πολλές, όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σου!

Μόνη/ος , με παρέα ,με την οικογένεια , φίλος του αθλητισμού, της τέχνης, σίγουρα εδώ στην Ιτέα για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιούλη σου έχουμε πολλές προτάσεις .

Ανακάλυψέ τις προτάσεις μας !  

…………………………………………………………………………..

Αγαπάς τον αθλητισμό?

7Ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3on3

Ανοικτό Γήπεδο καλαθοσφαίρισης «Πλατεία Ιτίας»

29 Ιουλίου έως και 6 Αυγούστου 2017

Το 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3on3 ξεκινά την 29η Ιουλίου , στο ανοικτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην «Πλατεία Ιτίας» και θα διαρκέσει έως την 6η Αυγούστου 2017.

Μια γιορτή για τα παιδιά της περιοχής κι όχι μόνο.

Τα παιδιά έρχονται πιο κοντά στον αθλητισμό, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά αγώνας και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά. Θέλουμε να αγαπήσουν το άθλημα, να πάρουν το χειροκρότημα από την εξέδρα όπου είναι το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να πάρει ένας αθλητής σε όποια κατηγορία και σε όποιο άθλημα και εάν αγωνίζεται.  Παιδιά τα οποία δεν ζουν εδώ και όμως είναι εδώ κάθε καλοκαίρι για να παίξουν τον αγώνα τους.

Για δέκα μέρες οι αναλύσεις και τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν.

Όπως χαρακτηριστικά έχει πει ο προπονητής και εμπνευστής του εγχειρήματος κ. Χρήστος Μωραΐτης « Θέλουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα, να πάρουν το χειροκρότημα από την εξέδρα όπου είναι το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να πάρει ένας αθλητής σε όποια κατηγορία και σε όποιο άθλημα και εάν αγωνίζεται. Βλέπω παιδιά που χάνουν αλλά φεύγουν από το γήπεδο με το χαμόγελο, γιατί είναι γιορτή. Δεν υπάρχουν συνθήματα, δεν υπάρχουν βρισιές, υπάρχει σεβασμός στον διαιτητή, στον διπλανό, στον αντίπαλο. Αυτό που δίνει περισσότερο “χρώμα” αυτές τις δέκα μέρες στην πόλη είναι τα πειράγματα μεταξύ των παιδιών που συμμετέχουν. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να βλέπεις και να ακούς οι περισσότεροι στην πόλη να μιλάνε για αυτό. Ο κόσμος θέλει διεξόδους θέλει κάτι που θα τον γεμίσει, θα τον ηρεμήσει, θα το απολαύσει, θα χειροκροτήσει. Τα δείγματα φάνηκαν από το πρώτο απόγευμα. Και όταν ξεκινάς, όταν κάνεις το πρώτο βήμα μετά δεν μπορείς και δεν πρέπει να κάνεις πίσω είναι σαν να προδίδεις τον εαυτό σου, αυτό που αγαπάς. Κάθε στιγμή και ένα ωραίο όνειρο, που σου δίνει δύναμη να δεις το επόμενο, το επόμενο…»

…………………………………………………………………………………..

Αγαπάς την μουσική?

5ο  Φεστιβάλ Πολιτισμού

“Ταξιδεύοντας με τους Καλλιτέχνες & τον Πολιτισμό της Φωκικής Γης”

Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Πλατεία Κίρρας

 Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ» θα πραγματοποιήσει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταξιδεύοντας με τους καλλιτέχνες και τον πολιτισμό της Φωκικής γης» στην πλατεία της Κίρρας, στις 29-30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017. 

Σκοπός του 5ου Φεστιβάλ Πολιτισμού  είναι να προβληθεί το έργο εικαστικών δημιουργών (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κεραμική, ψηφιδωτό, κ.α.)  αλλά και από τη συμμετοχή  των Συλλόγων / Φορέων και Παραγωγών που προβάλουν το λαογραφικό στοιχείο, τις παραδοσιακές γεύσεις και εδέσματα που θα προσφέρονται , να αναδειχθεί η ομορφιά της  Φωκίδας.  

Ειδικό αφιέρωμα για φέτος θα είναι η Μουσική με εναλλαγή μουσικών ειδών & μουσικών σχημάτων που θα μας ταξιδέψουν αξιόλογοι καλλιτέχνες και τις δυο βραδιές.

 Πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017   

Ώρα έναρξης: 20:00

Φιλαρμονική ορχήστρα Άμφισσας

Φιλαρμονική Ορχήστρα Ιτέας

    

Μουσικό αφιέρωμα στον παλιό Ελληνικό κινηματογράφο

Για μια και μοναδική εμφάνιση τραγουδά ο τενόρος της Λυρικής Σκηνής

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ

τον συνοδεύει ο μαέστρος  ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΧΑΤΖΗΚΟΥΜΠΑΡΟΓΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017  

Ώρα έναρξης: 19:00

19:00- 21:00

Παιδότοπος από την Εταιρεια Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας υπευθ.  Δέσποινα Παπαϊωάννου και την  Κατερίνα Ψαριανού

21:00

Σόλο πιάνο

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…