Home Π.Ε. Φωκίδας Οι έξι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι
Π.Ε. Φωκίδας - 4 Απριλίου, 2014

Οι έξι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι

Κλεισμένο είναι το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη κ. Κώστα Μπακογιάννη για το νομό Φωκίδας, το οποίο θα παρουσιαστεί πιθανότατα την μεθεπόμενη εβδομάδα.
Η υποψηφιότητα του κ. Βαγγέλη Κατσαγούνου επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο δημόσια. Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Άμφισσας θεωρείται το «δυνατό χαρτί» του κ. Μπακογιάννη.
Οι αντιρρήσεις του κ. Στάθη Κάππου, ο οποίος διεκδικούσε θέση αντιπεριφερειάρχη κάμφθηκαν και η παραίτησή του από τη ΝΟΔΕ –προς ένδειξη διαμαρτυρίας- «ξεχάστηκε» με συνοπτική διαδικασία και ο κ. Κάππος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δελφών κ. Θωμάς Γούβαλης, όπως είχε δηλώσει επίσημα στην εφημερίδα μας είναι υποψήφιος με τον κ. Μπακογιάννη.
Ανάμεσα στα γνώριμα πρόσωπα της αυτοδιοίκησης είναι και ο κ. Μπάμπης Κατσαρός από το Ευπάλιο, ο οποίος έχει διατελέσει και νομαρχιακός σύμβουλος.
Στα νέα πρόσωπα της αυτοδιοίκησης είναι ο κ. Κώστας Μίχος, πολιτικός Μηχανικός από την Ερατεινή και η κ. Πέγκυ Αραβαντινού, Αρχιτέκτων από την Ιτέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…