Home Πολιτικά - Φωκίδα Ξεσπαθώνει κατά των κατηγόρων του ο κ. Δάνισκας:«Έχω αποδείξεις για όλα!»
Πολιτικά - Φωκίδα - 24 Μαΐου, 2013

Ξεσπαθώνει κατά των κατηγόρων του ο κ. Δάνισκας:«Έχω αποδείξεις για όλα!»

Ξεσπαθώνει κατά των κατηγόρων του ο κ. Δάνισκας

«Έχω αποδείξεις για όλα»

«Θα προστατεύσω τον εαυτό μου από τη λασπολογία με κάθε νόμιμο μέσο», είναι το μήνυμα που στέλνει σε όσους τον κατηγορούν για την πώληση οικοπέδου του στον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Ιτέας.

«Είναι τραγικό μετά από τόσο χρόνια ασχολίας με δημόσια θέματα να κατηγορούμαι χωρίς λόγο και να σπιλώνεται το όνομα μου για πράγματα τα οποία μπορώ να αποδείξω», τονίζει.

 

Έξω από τα δόντια μιλάει ο πωλητής του οικοπέδου και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κώστας Δάνισκας και αντικρούει όλες τις κατηγορίες που επιρρίφθηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Ιτέας – Κίρρας.

Ο κ. Δάνισκας κατηγορείται στην μηνυτήρια αναφορά που έχει κατατεθεί, ότι παρανόμως ως μέλος της Διοίκησης  συμμετείχε στο διαγωνισμό για την αγορά οικοπέδου καθώς και για επί μέρους θέματα όπως τη μη καταβολή της έκπτωσης που επιβλήθηκε κατόπιν μέτρησης της έκτασης από μηχανικό. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως διαθέτει αποδείξεις για όλες τις συναλλαγές που έχει κάνει με τον ελαιουργικό, «προκαλώντας» εμμέσως να τον παραπέμψουν στον εισαγγελέα προκειμένου να «λάμψει» η αλήθεια. Παράλληλα τονίζει πως στην περίπτωση που γραφτεί όνομα του με τις κατηγορίες που του προσάπτουν, θα κινηθεί με κάθε νόμιμο μέσο ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του από τη λασπολογία που διαρρέεται το τελευταίο διάστημα.

 Πλήρες ρεπορτάζ δημοσιεύτηκε στην Ώρα της Φωκίδας την Παρασκευή 24/5/2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…