Home Δήμος Δελφών Ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις
Δήμος Δελφών - 29 Οκτωβρίου, 2020

Ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις

Ξεκινούν από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα  οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, η λεγόμενη  εκπτωτική περίοδος του Φθινοπώρου η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Νοεμβρίου.
Στο πλαίσιο αυτό όσα καταστήματα το επιθυμούν μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή της περιόδου (1 Νοεμβρίου), με ωράριο που δύναται να αποφασίσουν οι κατά τόπους εμπορικοί συλλόγοι.
Επιπλέον, την ίδια ημέρα   μπορούν να είναι ανοιχτά  σούπερ μάρκετ και άλλα πολυκαταστήματα. Ωστόσο,  σε ότι αφορά τη Φωκίδα τα σούπερ Μάρκετ  «Σκλαβενίτης» θα παραμείνουν κλειστά , όπως και τα υπόλοιπα που παραδοσιακά παραμένουν κλειστά.
Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Σημειώνεται ότι απογοητευτικά ήταν τα στοιχεία για τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των θερινών εκπτώσεων ενώ σύμφωνα με έρευνα της ΕΣΕΕ οκτώ στις δέκα εμπορικές επιχειρήσεις (81%) πραγματοποίησαν χαμηλότερες πωλήσεις κατά τη διάρκεια της θερινής εκπτωτικής περιόδου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…