Home Δήμος Δελφών Ξεκινά σειρά επαφών με φορείς και πάραγοντες του τόπου ο Λ. Αναγνωστόπουλος
Δήμος Δελφών - 14 Οκτωβρίου, 2020

Ξεκινά σειρά επαφών με φορείς και πάραγοντες του τόπου ο Λ. Αναγνωστόπουλος

Σε διερευνητικές επαφές με φορείς και παράγοντες του τόπου αποφάσισε να προχωρήσει το αμέσως προσεχές διάστημα ο νεοεκλεγείς ο επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Δύναμη δήμου Δελφών» κ Λουκάς Αναγνωστόπουλος.

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου θα συναντηθεί με το διοικητή του Νοσοκομείου Άμφισσας  κ Γεωργίου , τον υποδιοικητή κ Τριανταφύλλου  αλλά και με τα σωματεία ιατρών και εργαζομένων προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του νοσηλευτικού ιδρύματος, τις ελλείψεις του και τις δυνατότητες παρέμβασης που υπάρχουν . Μαζί του θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Αλέξανδρος Κυριακίδης και Άρης Αγγελόπουλος  στους οποίους και θα δοθούν οι άτυπες αρμοδιότητες των τομέων Υγείας  και Κοινωνικής Πρόνοιας αντίστοιχα, προκειμένου να παρακολουθούν στενά τη δραστηριότητα της δημοτικής αρχής σε αυτούς τους τομείς και να παρεμβαίνουν όταν το κρίνουν αναγκαίο.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι στις προθέσεις του κ Αναγνωστόπουλου είναι να μοιράσει ρόλους και αρμοδιότητες σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και σε όποια μέλη της παράταξης κρίνει αναγκαίο προκειμένου να σχηματιστεί κάτι σαν «σκιώδη κυβέρνηση». Με άλλα λόγια στόχος του είναι    να παρακολουθείται στενά σε κάθε επιμέρους τομέα   η δημοτική αρχή και να της ασκείται κριτική, όποτε θεωρηθεί αναγκαίο, αλλά και να κατατίθενται συγκεκριμένες προτάσεις σε μια προσπάθεια άσκησης υπεύθυνης και όχι λαϊκιστικής αντιπολίτευσης  , όπως κατά καιρούς έχει τονίσει ο κ Αναγνωστόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…