Home Πολιτισμός ΝΥΜΦΩΝ ΓΗ
Πολιτισμός - 17 Φεβρουαρίου, 2016

ΝΥΜΦΩΝ ΓΗ

 Θέλετε να διοργανώσετε το γάμο σας και δεν ξέρετε που; Ήρθε η ώρα να βαφτίσετε το αγγελούδι σας ή να του κάνετε το πρώτο του παιδικό πάρτι και έχετε γεμίσει άγχος γιατί δεν προλαβαίνετε ή δεν γνωρίζετε τον τρόπο;

Έχει εγκαίνια η επιχείρηση σας ή θέλετε να εορτάσετε μαζί με φίλους κάποια επέτειο της σε ένα καλόγουστο χώρο ή ακόμη –ακόμη να παρουσιάσετε το νέο σας προιόν μέσα σε ένα καλαίσθητο χώρο;;;

 

 Ξεκινάμε με το γάμο

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ζήσετε μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σας. Μια ημέρα που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στο μυαλό σας.

Μια ημέρα  που θα πρέπει να  «λάμπει» και να χαρακτηρίζεται από ευτυχία  καθώς  σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ευτυχισμένης πορείας δίπλα στον άνθρωπο της καρδιάς σας! Ήρθε η ημέρα του γάμου σας. Προβληματίζεστε όμως. Αγχώνεστε. Είναι τόσα πολλά που πρέπει να κάνετε για να φαίνονται όλα τέλεια . Τι θα φορέσω;; Πως θα στολίσω την εκκλησία; Που θα γίνει η δεξίωση; Τι θα περιλαμβάνει το μενού; Θα μείνουν ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι; Αγωνίες και απορίες που σίγουρα δυσκολεύσετε να απαντήσετε μόνοι σας και αναζητάτε βοήθεια, αναζητάτε απαντήσεις αξιόπιστες  .

 

Συνεχίζουμε με τη  βάφτιση

Πλησιάζει η ημέρα που το αγγελούδι σας , ο βασιλιάς της καρδιάς σας θα πάρει επιτέλους το όνομά του. Η ημέρα που η νεραιδόσκονη θα απλωθεί στο μαγικό χώρο της φαντασίας σας και , επιτέλους, θα καθίσει στο κεφαλάκι του μικρού σας – γλυκύτατου παιδιού.  Ήρθε η ώρα της βάπτισης που συμβολίζει την πιο όμορφη ημέρα του μικρού σας αγγέλλου. Και πάλι όμως αγχώνεστε. Θα είναι όμορφος ο στολισμός της εκκλησίας; Που θα τυπώσω τα προσκλητήρια ; Που θα κάνουμε μετά το τραπέζι για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι;  Να τους μείνει η ημέρα για πάντα στο μυαλό τους ως μια ευχάριστη και ευτυχισμένη στιγμή; Και εδώ αναζητάτε απαντήσεις που  σίγουρα δυσκολεύεστε να τις δώσετε μόνοι σας..

 

Τις απαντήσεις δίνει ο εξειδικευμένος  του είδους

 

Ε. λοιπόν για αυτές τις απαντήσεις είναι εδώ ο Βασίλης ο Καραγιάννης που με την εικοσαετή πείρα του μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να φροντίσετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

 Η οργάνωση ,από τον μαιτρ του είδους Βασίλη Καραγιάννη,  ξεκινάει από το προσκλητήριο , την μπουμπουνιέρα, τη λαμπάδα, το σετ κουμπάρου ….έως και τη διαμόρφωση του χώρου  , το είδος των κεριών (εκατοντάδες οι επιλογές)  και των άλλως στοιχείων αλλά και το είδος φαγητού που ταιριάζει στις επιθυμίες σας.

Και όλα αυτά με  το σεβασμό που ανταποκρίνεται σε μια τέτοια ημέρα , χωρίς χάσιμο χρόνου και πάντα  στο χαμηλότερο κόστος σε όλη τη Φωκίδα  και ….τους γύρω νομούς.

 

Ο χώρος μας

 

Το μαγευτικό και κοσμοπολίτικο Γαλαξίδι, στη βίλα ΟΛΥΜΠΙΑ,  μόλις 200 μέτρα από τη θάλασσα επέλεξε ο Βασίλης ο Καραγιάννης για να στεγάσει …τα δικά σας όνειρα… μέσα στο «ΝΥΜΦΩΝ ΓΗ»

 Ένας χώρος μόνιμα διακοσμημένος για τις ανάγκες των εκδηλώσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χειμώνα-καλοκαίρι , που διαθέτει εσωτερική αίθουσα αλλά και εξωτερικό χώρο  πνιγμένο στο πράσινο που διαθέτει πισίνα , εξωτερικό μπαρ, καθιστικά stools table, μόνιμη ηχητική εγκατάσταση , βοηθητική γεννήτρια για όλες τις ανάγκες αλλά και …τις άτυχες στιγμές της ΔΕΗ . Και φυσικά εναλλακτικές προτάσεις στο μενού από τη σύγχρονα εξοπλισμένη κουζίνα και service από επαγγελματίες του είδους με πλούσια πείρα και θέληση να σας εξυπηρετήσουν σε όλες τις επιθυμίες σας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Τι είναι το περίφημο Ασιατικό Handicap και γιατί πρέπει να το γνωρίζετε ενόψει Euro 2024

Καθώς μετράμε τις εβδομάδες και τις ημέρες για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδ…