Home Πολιτικά - Φωκίδα «Νέα Δωρίδα» και «Δρόμοι της Αριστεράς»: Εκδήλωση στη Σεργούλα θέμα : «To “αριστερό μνημόνιο” και η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικότητα – Ένα πολιτικό κίνημα σωτηρίας του λαού και διεξόδου της χώρας είναι η απάντησή μας
Πολιτικά - Φωκίδα - 19 Αυγούστου, 2015

«Νέα Δωρίδα» και «Δρόμοι της Αριστεράς»: Εκδήλωση στη Σεργούλα θέμα : «To “αριστερό μνημόνιο” και η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικότητα – Ένα πολιτικό κίνημα σωτηρίας του λαού και διεξόδου της χώρας είναι η απάντησή μας

 Εκδήλωση με θέμα «To “αριστερό μνημόνιο” και η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικότητα – Ένα πολιτικό κίνημα σωτηρίας του λαού και διεξόδου της χώρας είναι η απάντησή μας»  και Εισηγητή τον Ρούντι Ρινάλντι, πρώην μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ (παραιτήθηκε στις 21/7/2015) και εκδότης της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς.

η «ΝΕΡΑ ΔΩΡΙΔΑ» σε συνεργασία με την εφημερίδα «Δρόμοι της Αριστεράς»


Αναλυτικά η ανακοίνωση

 Την Παρασκευή 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση-συζήτηση στη Δωρίδα με θέμα «To “αριστερό μνημόνιο” και η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικότητα – Ένα πολιτικό κίνημα σωτηρίας του λαού και διεξόδου της χώρας είναι η απάντησή μας». Εισηγητής θα είναι ο Ρούντι Ρινάλντι, πρώην μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ (παραιτήθηκε στις 21/7/2015) και εκδότης της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς.  

Η εκδήλωση θα γίνει στο φιλόξενο χώρο του La Playa, στην παραλία της Σεργούλας, και θα αρχίσει στις 8:30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους όσοι προβληματίζονται και αγωνιούν για το πώς θα αποτραπεί η συνέχιση της εθνικής και κοινωνικής καταστροφής.


Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης θα ακολουθήσει live μουσική βραδιά με τους:

  • Βασίλη Ράλλη (κιθάρα),

  • Μιχάλη Πουλίδα (φωνή),

  • Πάνο Γεωργόπουλο (ηλεκτρική κιθάρα),

  • και Ανδρέα Βούλγαρη (πλήκτρα)


Διοργάνωση: εφημερίδα Δρόμος της Αριστεράς

Τηλ. επικοινωνίας: 6970832641

Email επικοινωνίας: [email protected]

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…