Home Δήμος Δελφών ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ , ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
Δήμος Δελφών - 19 Οκτωβρίου, 2017

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΦΩΝ , ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

 Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί σταθμό στην πορεία του έθνους μας και ημέρα μνήμης και τιμής για τον ελληνισμό. Η Ελλάδα δίδαξε με το παράδειγμά της ότι ένας λαός με πίστη στις μεγάλες αξίες του μπορεί να κερδίσει την ανεξαρτησία και την ελευθερία του και να υπερασπιστεί με επιτυχία την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

Επί τη ευκαιρία της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου καλούμαστε όλοι οι πολίτες να αξιοποιήσουμε τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες και να σφυρηλατήσουμε την εθνική ενότητα και ομοψυχία. Για την εθνική μας ανεξαρτησία, την εθνική μας υπόσταση και την εθνική μας ταυτότητα. Για το παρόν και το μέλλον.
Σ’ αυτή την δύσκολη εποχή που βιώνει η χώρα μας, σε μια περίοδο κρίσης οικονομικής και όχι μόνο, ας αντλήσουμε πολύτιμα διδάγματα από το ηρωικό έπος του 1940 και ας αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα της αρετής και της φιλοπατρίας, για να ξεπεράσουμε με πίστη και ομοψυχία τις όποιες δυσκολίες! Χρόνια Πολλά .
 
Η Αντιδήμαρχος Δελφών
ΔΕ Ιτέας
Λιάνα Πιλάλα-Τσακίρη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…