Home Δήμος Δελφών Με πρόσκληση του πρέσβη, μέσω Β.Καραγιάννη Το δικό μας μήνα, μας προτείνουν από Στρασβούργο
Δήμος Δελφών - 4 Ιανουαρίου, 2020

Με πρόσκληση του πρέσβη, μέσω Β.Καραγιάννη Το δικό μας μήνα, μας προτείνουν από Στρασβούργο

 Με πρόσκληση του πρέσβη, μέσω Β.Καραγιάννη

Το δικό μας μήνα, μας προτείνουν από Στρασβούργο

 

Στα πλαίσια της Ανάληψης της Ελληνικής Προεδρίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο Πρέσβυς μας κ. Πάνος Μπεγλίτης απέστειλε τιμητική πρόσκληση στη Φωκίδα, μετά από μεσολάβηση του π.Αντιδήμαρχου κ. Βασίλη Καραγιάννη, να πάρουμε μέρος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Μάλιστα, στο email που έλαβαν ο Αντιπεριφερειάρχης και οι δυο Δήμαρχοι επισημαίνεται ότι μπορεί η Φωκίδα να πάρει το δικό της μήνα και πως τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια, ενώ διευκρινίζεται πως οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα συνοδεύονται με γευσιγνωσία.

Στο e-mail που έλαβαν ο Αντιπεριφερειάρχης και οι δυο Δήμαρχοι έλαβαν το ακόλουθο κείμενο:

Κύριοι

Κατόπιν συνεννοήσεως με τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδας στο Στρασβούργο κ. Μπεγλίτη, γνωστοποιείται οτι στο πλαίσιο του θέματος θα πραγματοποιηθούν διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη της χωρας αλλά και τοπικών προϊόντων, τουριστικών πακέτων, προτάσεων αγροτουρισμου κλπ. Με την υποστήριξη λοιπόν της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπίας στο Στρασβούργο θα επιχειρηθεί ανάδειξη ανα μηνα οσων Περιφερειών ή Δημων εκδηλώσουν αντίστοιχο ενδιαφέρον.  Η χρονική περίοδος του γεγονότος είναι από τον Μάιο 2020 ως και Νοέμβριο 2020. Η κάθε εκδήλωση θα συνοδεύεται και από γευσιγνωσία των αντίστοιχων προϊόντων την οποία έχει αναλάβει το Ελληνικο μπιστρό ΚΑΛΗΜΕΡΑ στο Στρασβουργο.

Προς το παρόν θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε την πρόθεση σας να συμμετάσχετε έτσι ώστε να σας εντάξουμε στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Επιπλέον και λόγω της προσωπικής μου γνωριμίας με τον πρώην Αντιδήμαρχο Δήμου Δελφών Βασίλειο Καραγιάννη οπου τον τελευταίο χρόνο δραστηριοποιείται στο Στρασβούργο μου εκφράστηκε η επιθυμία να αποσταλεί το παρόν μήνυμα στον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδος, στον Δήμαρχο Δελφών και στον Δήμαρχο Δωριδας προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αντίστοιχοι οργανισμοί κατά επιθυμία τους.

Περιττό να τονίσουμε την σημασία και την σημαντικότητα του γεγονότος αλλά και την απόδοση για την Περιφέρεια και τους εμπλεκομένους επιχειρηματίες.

Ο κ. Πρέσβης με χαρά θα δεχθεί την επίσκεψη όποιου επιθυμεί πριν την ανάληψη, αρκεί να συντονιστεί η επίσκεψη εκ προοιμίου.

Στη διάθεση σας για κάθε ερώτηση ή λεπτομέρεια.

 

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Αρχοντής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…