Home ΕΠΣ Φωκίδας Με προδιαγραφές FIFA- Αντικατάσταση χλοοτάπητα μέσω Leader στο Ενωσιακό γήπεδο και το 5Χ5 Άμφισσας
ΕΠΣ Φωκίδας - 20 Μαΐου, 2017

Με προδιαγραφές FIFA- Αντικατάσταση χλοοτάπητα μέσω Leader στο Ενωσιακό γήπεδο και το 5Χ5 Άμφισσας

 Ημερομηνία δημοσίευσης:29/03/2015

 Ένα πολύτιμο έργο για τα ποδοσφαιρικά Σωματεία αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες μέσω του προγράμματος Leader.

Πρόκειται για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Ενωσιακό Γήπεδο και το 5Χ5 που βρίσκονται στην περιοχή Προοδευτικής Άμφισσας, έργο προϋπολογισμού 369.000 ευρώ

Αξίζει να αναφερθεί πως οι  κύριες εργασίες αφορούν την αντικατάσταση του φθαρμένου από τη χρήση χλοοτάπητα με νέο συνθετικό προδιαγραφών FIFA,  τόσο στο Ενωσιακό γήπεδο όσο και το γήπεδο  5Χ5.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Μπάμπη Κατσανάκη, επεσήμανε στην ΩτΦ πως πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, τονίζοντας πως τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο όσο και τα Σωματεία που χρησιμοποιούν τα γήπεδα νιώθουν ικανοποίηση για την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα  Leader. «Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι εργασίες όσο πιο σύντομα γίνεται», υποστήριξε ο κ. Κατσανάκης.

 

Τι περιλαμβάνουν οι εργασίες

 

Αρχικά θα γίνουν εργασίες για την αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα των γηπέδων, απόξεση και αφαίρεση αυτού, με διαμόρφωση της επιφάνεια του γηπέδου, ώστε να είναι έτοιμο να δεχθεί το νέο συνθετικό χλοοτάπητα.

Στη συνέχεια θα γίνει η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA. Σημειώνεται ότι η επιλογή του συνθετικού χλοοτάπητα έγινε καθώς έχει μικρότερα έξοδα συντήρησης και πολλαπλάσιες ώρες λειτουργίας από το φυσικό χλοοτάπητα.

Για τις εργασίες στον χώρο θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από την ισχύουσα Νομοθεσία, ενώ ο  χρόνος εκτέλεσης του έργου είναι 3 μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…