Home Καλαθοσφαίριση Μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Αστέρα : Στο πλευρό και του Μάκαρου ο Μαντούβαλος
Καλαθοσφαίριση - 13 Ιουλίου, 2017

Μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Αστέρα : Στο πλευρό και του Μάκαρου ο Μαντούβαλος

 Μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Αστέρα Ιτέας ο Πέτρος Μαντούβαλος κάνει πράξη τις εξαγγελίες του και σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κ. Ν. Πρασσά και τον αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Ταλάντη τους υποσχέθηκε ότι φέτος θα βοηθήσει εμπράκτως το Μάκαρο  και θα  πορευτεί στο πλάι τους .

Η συνάντηση των τριών ανδρών  έγινε με πρωτοβουλία του γνωστού ποινικολόγου στην καφετέρια «Ρετρό» της Άμφισσας . 
Ανοίγοντας τη συζήτηση ο πρόεδρος του συλλόγου  κος Πρασσάς αφού χαιρέτησε την θέληση για προσφορά του κου Μαντούβαλου στη συνέχεια έκανε μια μικρή αναφορά στην ιστορία και τις ανάγκες του συλλόγου ο οποίος διαθέτει συνολικά επτά τμήματα με πάνω από 150 αθλητές. 
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Μάκαρου , οριοθετώντας τις ανάγκες του σωματείου, πρότεινε στον κ. Μαντούβαλο να χρηματοδοτήσει τις μετακινήσεις όλων των τμημάτων της ομάδας , κάτι που κατά προσέγγιση θα στοιχίσει περίπου 5.000 ευρώ .  
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αντιπρόεδρος κος Ταλάντης αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις ελλείψεις της ομάδας ζητώντας από τον κ. Μαντούβαλο να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει σκαλοπάτι.
«Φέτος αγωνιζόμαστε στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ευχής έργον θα ήταν αν μπορούσαμε να ανέβουμε επίπεδο και εσείς κ. Μαντούβαλε μπορείτε να μας βοηθήσετε σε αυτό , Για παράδειγμα, εκτός από αυτό που πρότεινε ο πρόεδρος, θα μπορούσατε να μας φέρετε έναν παιχταρά που θα κάνει τη διαφορά  » είπε χαρακτηριστικά ο κος Ταλάντης,.
Από την πλευρά του ο κος Μαντούβαλος, παίρνοντας το λόγο, αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση να αναλάβει τα έξοδα της μετακίνησης όλων των τμημάτων του Μάκαρου για φέτος και επιπλέον ζήτησε από τους δύο παράγοντες να τον ενημερώνουν συνεχώς για τα προβλήματα της ομάδας τα οποία , στο βαθμό του εφικτού, θα μπορεί να βοηθά στην επίλυσή τους.
« Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου τη μετακίνηση της ομάδας για φέτος, ότι άλλο χρειαστείτε καλό είναι να με ενημερώνετε και στο βαθμό του εφικτού θα σας βοηθάω όσο μπορώ. Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα με τα οποία θα σας βοηθήσω είναι δικά μου και προέρχονται από την επαγγελματική μου δραστηριότητα» θα τους πει χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος και στη συνέχεια θα τονίσει ότι « αυτή μου η βοήθεια δεν θα πρέπει επουδενί να παρεξηγηθεί. ‘Έχει να κάνει με το γεγονός ότι αγαπώ τη Φωκίδα και τη θεωρώ και αυτή πατρίδα μου καθώς για 30 συνεχόμενα χρόνια επισκέπτομαι το νομό από όπου κατάγεται η σύζυγος μου και στην οποία διατηρώ περιουσία. Το μόνο που ζητώ από εσάς είναι να με ενημερώνετε  συνεχώς και να με καλείτε όποτε εσείς κρίνετε στις δημόσιες συναθροίσεις σας προκειμένου να καταθέτω και εγώ την άποψή  και τον προβληματισμό μου» 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…