Home Αθλητικά Μαίρη Καπαρέλη: Εργαλειοποίηση του Αθλητισμού
Αθλητικά - Εικόνες Αρχικής - 23 Οκτωβρίου, 2022

Μαίρη Καπαρέλη: Εργαλειοποίηση του Αθλητισμού

Με αφορμή την ανακοίνωση του Αθλητικού συλλόγου “Ηνίοχος” με θέμα : Ευχαριστίες , στην εφημερίδα σας, την Πέμπτη 20/10/2022 , θεωρώ ότι πρέπει να παρέμβει για έναν και μόνο λόγο.
Ο Αθλητισμός δεν πρέπει να εργαλειοποιείται  επ’ ωφέλειά προσώπων .
Κάποιοι προφανώς (συντάκτες των ανακοινώσεων)  πιστεύουν ότι δεν εν αντιλαμβανόμαστε τη γραφή τους , τη  διαχείριση των λέξεων .
Το Διοικητικό συμβούλιο του “Ηνίοχου”έχει  προβεί σε συνεχείς ευχαριστίες για τη διεξαγωγή του  “ημιμαραθωνίου Ηνίοχος 2” και από ότι βλέπουμε συνεχίζονται. Ο πολιτικός πολιτισμός όμως προτάσσει την αποφυγή  “εκπτώσεων” στην ονοματολογία. Η τους ονομάζεις όλους ή τους αποκαλείς όλους με το το θεσμικό ρόλο που εκπροσωπούν.
Οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων που έλαβαν δράση και πήραν ενεργές πρωτοβουλίες για τη διεξαγωγή του αθλητικού γεγονότος έχουν ονοματεπώνυμο , όπως όλοι οι άνθρωποι  και επεξηγώ.
Ευχαριστήσατε το Δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή , καθότι θεσμικά εκπροσωπεί το Δήμο και ήταν συνδιοργανωτής της διοργάνωσης και είμαστε επομένως όλοι υπό τη” δημοτική ομπρέλα”.
Εσείς κρίνατε όμως να μας προσεγγίσετε με την εμπειρία που έχετε οι περισσότεροι , για την επίτευξη ενός καλύτερου αποτελέσματος .
Η ανταπόκριση ήταν  άμεση και εξασφαλίσαμε  ότι καλύτερο μπορούσαμε , επιπλέον του Δήμου Δελφών.
Επιμένω στην εξασφάλιση του τύπου γιατί εσείς θελήσατε να σας βοηθήσουμε και σταθήκαμε δίπλα σας,  ως εθελοντές-εργάτες.
Η παραχώρηση την μαρίνας της Ιτέας ή της προβλήτας ή της δημοτικής οδοποιίας δεν εξασφαλίζουν την επιτυχή διοργάνωση , καθότι ουδείς θα αρνιόταν την παραχώρησή τους( δεν αποτελούν κτήμα κανενός) , χωρίς όμως την εξασφάλιση των αναγκαίων μέσων (πόροι και ανθρώπινο δυναμικό) , η διοργάνωση δεν θα είχε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούσαμε (για 15 ήμερες  τουλάχιστον οργανώναμε τις λεπτομέρειες στον τόπο μας).
Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι από εμάς δεν σας είμαστε αρεστοί για άλλους λόγους εκτός αθλητικού πνεύματος, μέλη της οργανωτικής επιτροπής του αθλητικού συλλόγου  που δεν ίδρωσαν και ιδιαίτερα , δεν είχαν τη στοιχειώδη ευγένεια ενός απλού φιλικού -ανθρώπινου χαιρετισμού  , καθότι στο μυαλό τους είχαν τις πολιτικές αρένες.  Προσήλθαν στον τερματισμό  για τη φωτογράφηση , ενώ όλοι εμείς με τη μπλούζα του εθελοντή εγκαταλείψαμε τις θέσεις μας , μόνο όταν μας το επιτρέψατε.
Η καταλυτική παρουσία  του κ.Αντώνη Ιωάννου και του κ. Θοδωρή Σταματόπουλου ήταν μονόδρομος για τη συστράτευση στην αθλητική διοργάνωση και στην ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος και εγώ προσωπικά και για την ανάδειξη της πόλης μου.
Οι εποχές απαιτούν πολιτική ευπρέπεια , ήθος, σοβαρότητα , τεχνογνωσία ,διεύρυνση των συνεργασιών, δεν περισσεύει κανείς, καθότι είμαστε ήδη λίγοι.
Κύριοι του Δ.Σ του αθλητικού συλλόγου , είμαι η Πρόεδρος της Κοινότητας Κίρρας και ονομάζομαι Μαρία(Μαίρη) Καπαρέλη και σας διαθέσαμε μαζί με την υπογράφουσα άλλα είκοσι δύο (22) άτομα εθελοντές στην υπηρεσία σας.
Με εκτίμηση
Εις το επανιδείν!
 Μαίρη Καπαρέλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…