Home Κοινωνικοί φορείς Μάσκες για ογκολογικούς ασθενείς από την αντικαρκινική
Κοινωνικοί φορείς - 3 Ιουνίου, 2020

Μάσκες για ογκολογικούς ασθενείς από την αντικαρκινική

 Μάσκες για ογκολογικούς ασθενείς

 

 

Εδώ και μήνες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή κρίση, την οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί με σύνεση και ευθύνη απέναντι στον συνάνθρωπο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία προχωρά σε μια Πανελλαδική δράση για τη συλλογή χρηματικού ποσού με σκοπό την αγορά Ειδικών Προστατευτικών Μασκών, ειδικά για τους ογκολογικούς ασθενείς που τις έχουν σήμερα ανάγκη, περισσότερο από ποτέ.

Το παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Φωκίδα, γνωρίζοντας την ευαισθησία που έχετε επιδείξει στηρίζοντάς μας αδιαλείπτως σε κάθε μας δράση, σας παρακαλεί να συνδράμετε και σε αυτήν την προσπάθεια.

Να σημειωθεί ότι στην ιστοσελίδα  της Ε.Α.Ε www.cancerhellas.org μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας να προσφέρουν το ελάχιστο που μπορούν για το σκοπό αυτό ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή υπάρχει μεγάλη θετική ανταπόκριση.

Η Ευγενική συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας θα βοηθήσει ουσιαστικά τους ογκολογικούς ασθενείς να προφυλαχθούν από τον κίνδυνο μίας λοίμωξης.

 

Η Πρόεδρος

Γεωργία Καπαρέλη – Καπούρου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…