Home Πολιτικά - Φωκίδα Κύριε Μπάμπη μας σταματήστε να λέτε αηδίες
Πολιτικά - Φωκίδα - 25 Σεπτεμβρίου, 2019

Κύριε Μπάμπη μας σταματήστε να λέτε αηδίες

 Ε , βρε γλέντια ! Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΝΔ, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου,  με καταγωγή από τη Δωρίδα , δήλωσε σε συνέντευξή  του ότι το νερό της ΕΥΔΑΠ είναι αρκετά φθηνό για τους καταναλωτές αφήνοντας να εννοηθεί ότι    θα πρέπει να αυξηθεί η τιμή πώλησής του .

Λες και το νερό είναι  ένα οποιοδήποτε προϊόν, ότι μπαίνει στη λογική της αγοράς-ζήτησης  ,λες και δεν είναι  το πιο  πολύτιμο κοινωνικό αγαθό που χωρίς αυτό κανένας δεν θα μπορέσει να ζήσει. Δηλαδή κύριε Μπάμπης μας , που μικρός λες ότι ήσουν και αριστερός, τι θα πρέπει το κράτος να κάνει όταν η τιμή του νερού αυξηθεί και οι άνεργοι ή οι φτωχοί δεν μπορέσουν να   πληρώσουν εγκαίρως τους λογαριασμούς ; Να τους το κόψει; Να τους αφήσει να βγουν στη ζητιανιά για ….ένα ποτήρι νερό ή οι Δήμοι να πάρουν από ένα βυτιοφόρο και να κάνουν διανομή με το δελτίο σε αυτούς που θα τους κοπεί το νερό ;;;; Σαν δεν ντρέπεστε κύριε Μπάμπη μας για τις ακραίες ιδέες σας.. Αλήθεια, για να τις ακούσουν ποιοι και να γίνετε αρεστοί σε ποιους της είπατε; 
Αλήθεια,   ακούει ο κ Μητσοτάκης τις παρλαπίπες που λέει ο βουλευτής του για να του τραβήξει το αυτί ή βολεύεται και αυτός καθώς γνωρίζει ότι όλο αυτό είναι ένα κολπάκι για να ανοίξει η συζήτηση και κάποια στιγμή οι «ειδικοί» να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι πρέπει η ΕΥΔΑΠ να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως και άρα τότε το κόψιμο του νερού θα το κάνουν οι «άσπλαχνοι’ ιδιώτες και όχι το «καλό κράτος»;;
 Υ.Γ. Και κάτι ακόμη!!! Είπατε κύριε Μπάμπη μας , καλέ μας συνάδελφε, ότι το νερό που πουλά η ΕΥΔΑΠ είναι φθηνό. Δεν είπατε όμως   πόσα εκατομμύρια ευρώ δαπανά η ΕΥΔΑΠ για διαφημίσεις σε φίλια ΜΜΕ (είχαν φτάσει να δίνουν ακόμη και 80.000 ευρώ για μια ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα ΑΚΡΟΠΟΛΗ). 
Δεν είπατε – και θα σας τραβήξω με μανία το αυτί για αυτό- ότι την ίδια στιγμή ο τόπος καταγωγής σας , η Δωρίδα, αλλά και ολόκληρη τη Φωκίδα διεκδικούν αντισταθμιστικά για την ύπαρξη της λίμνης του Μόρνου και την καταστροφή που έχει επιφέρει στους επαγγελματίες της περιοχής. 
Δεν είπατε κύριε Μπάμπη μας ότι αν ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΔΑΠ δύσκολα θα δεχτεί ο όποιος ιδιώτης να δίνει σε χαμηλές τιμές το νεράκι για να ξεδιψάσει ο Ελαιώνας της Άμφισσας, όταν επιτέλους θα έχει ολοκληρωθεί το έργο της Άρδευσης.
Αυτά δεν σας νοιάζουν  κύριε Μπάμπη μας. Ξεχάσατε τον τόπο καταγωγής των γονιών σας και το παίζετε ότι είστε από τα Βόρεια προάστια. Δείχνετε να σας   νοιάζει μόνο να εξυπηρετήσετε τη μωροφιλοδοξία σας, να ανοίγετε το στοματάκι σας και να λέτε αηδίες.  Όμως ο απλός πολίτης δεν σας εξέλεξε για αυτό κύριε Μπάμπη μας , καλέ μας συνάδελφε…. Αλλά , δυστυχώς, στη σύγχρονη δημοκρατία οι βουλευτές δεν είναι ανακλητοί ανά πάσα ώρα και στιγμή  από τους πολίτες, όπως θα έπρεπε ,  αλλά εκλέγονται για μια κοινοβουλευτική θητεία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 4 χρόνια… Οπότε κύριε Μπάμπη μας μέχρι τότε αυτοί που σταύρωσαν το ονοματάκι σας στο ψηφοδέλτιο ένα δικαίωμα έχουν: να κάνουν υπομονή μέχρι τις επόμενες εκλογές…..
Φώτης Μπελέρης
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…