Home 412 Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας και Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας παρουσιάζουν την ταινία “ Δύο ημέρες, μία νύχτα”.
412 - 17 Οκτωβρίου, 2017

Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας και Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Φωκίδας παρουσιάζουν την ταινία “ Δύο ημέρες, μία νύχτα”.

 Με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας” η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας σε συνεργασία με την  Εταιρία  Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας του Νομού Φωκίδας θα παρουσιάσουν σήμερα στις 18:30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσαςμ με ελέυθερη είσοδο, την ταινία  “Δύο ημέρες, μία νύχτα”. 

των Βέλγων αδερφών Νταρντέν.
 
Πλοκή ταινίας
Η Σαντρά είναι εργαζόμενη σύζυγος και μητέρα. Λόγω ψυχολογικών προβλημάτων, έλειψε κάποιους μήνες από τη δουλειά της. Κατά τη διάρκεια της απουσίας της οι 16 συνάδελφοί της συνειδητοποίησαν πως μπορούν να ολοκληρώσουν τη δουλειά αν δουλέψουν λίγες ώρες παραπάνω. Το αφεντικό τους προσφέρει bonus 1.000 ευρώ επιπλέον, αν όμως γυρίσει η Σαντρά δε θα το πάρουν. H Σαντρά έχει μπροστά της ένα Σαββατοκύριακο για να μπορέσει να τους μεταπείσει.Με τη βοήθεια του συζύγου της Μανού, θα πάει στα σπίτια όλων των συναδέλφων της για να τους μεταπείσει. Κάποιοι θα την υποστηρίξουν, κάποιοι άλλοι όχι.
Όταν έρχεται η Δευτέρα, οι συνάδελφοι της ψηφίζουν 8 υπέρ και 8 κατά, άρα δεν επιτυγχάνεται η πλειοψηφία. Τότε το αφεντικό καλεί στο γραφείο του τη Σαντρά και της προτείνει να την κρατήσει, αν απολύσει έναν συνάδελφό της που ήταν με σύμβαση, ο οποίος είχε ψηφίσει υπέρ της. Η Σαντρά το αρνείται και αποχωρεί.
 
Μετά την προβολή θα ακολουθήσει σχολιασμός και συζήτηση για όσα βιώνουμε και μας απασχολούν γύρω από τη σχέση “Ψυχική υγεία και Εργασία”, με την Ηλιάνα Λαζογιώργου (Ψυχολόγος Msc, Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας, Ε.Κ.Ψ & Ψ. Υ. υπηρεσίες Ν. Φωκίδας) και την Άννα Φούντζουλα (Ψυχολόγος Msc, Κέντρο Ημέρας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Ε.Κ.Ψ & Ψ. Υ. υπηρεσίες Ν. Φωκίδας).
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…