Home Εικόνες Αρχικής Κεντρική συγκέντρωση ΚΚΕ “από παντού έρχονται μηνύματα αισιοδοξίας”

Κεντρική συγκέντρωση ΚΚΕ “από παντού έρχονται μηνύματα αισιοδοξίας”

Με κύριο χαρακτηριστικό την αυξημένη, σε σχέση με προηγούμενες φορές, συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Άμφισσα η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ στη Φωκίδα
Αξίζει να σημειωθεί ότι εντύπωση έκανε το γεγονός ότι την παρακολούθησαν και πολίτες που στο πρόσφατο παρελθόν στήριζαν το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη ΛΑΕ κάτι που ερμηνευτηκε από στελέχη του κόμματος ως ένδειξη της αύξησης της επιρροής του ΚΚΕ αλλα και του αυξημένου εκλογικού ποσοστού που αναμένουν και στη Φωκίδα
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Γεωργία Καλαντζάκου, υποψήφια βουλευτής του Κόμματος στην Φωκίδα και ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της Κ. Ε. του ΚΚΕ, ο . Στην μεγάλη αυτή συγκέντρωση παραβρέθηκαν, ο Αντώνης Αλεξός, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Φωκίδας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς, ο Γιάννης Λάιος, δημοτικός σύμβουλος Δωρίδας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Στάθης Λεοντίου δημοτικός σύμβουλος Δελφών και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Δελφών με την Λαϊκή Συσπείρωση, ο Δημήτρης Σκαρίμπας και Γεωργία Μακρή δημοτικοί σύμβουλοι Δελφών.

Γ .Καλατζάκου: “δεν μπορούν να κρύψουν το αποκρουστικό τοπίο “

Η υποψήφια βουλευτής κ Γεωργία Καλαντζάκου, κατέκρινε την πολιτική που ακολούθησαν τα κόμματα που κυβέρνησαν στην Φωκίδα και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους πρέπε ι να υπερψηφιστεί το ΚΚΕ μαζικά.
Ανέφερε ότι οι φιέστες των κυβερνητικών στελεχών και του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κρύψουν “ το αποκρουστικό τοπίο που αφήνουν οι συνέπειες της πολιτικής που εφάρμοσαν και οι δυο καθημερινά, στη ζωή μας, στην μόρφωση των μαθητών, στην υγεία, στο εισόδημα που συνεχώς μειώνεται, στην ανυπαρξία ή/και ακαταλληλότητα δομών και υποδομών, στα εργοδοτικά εγκλήματα που γνωρίσαμε ως τώρα στους χώρους δουλιάς και τόσα άλλα.”

Η Γεωργία Καλαντζάκου, με λιτό, ειλικρινή και ακριβή λόγο ανέδειξε με επάρκεια ότι το ΚΚΕ και οι δυνάμεις του στη Φωκίδα, χωρίς να υπολογίζουν κόπο και κόστος, αντιπάλεψαν τις αντιλαϊκές πολιτικές και τις συνέπειες τους. Επισήμανε ότι τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκαν προσπάθησαν να αντιπαλέψουν την αδικία και την εκμετάλλευση, να σηκώσουν φραγμό στις πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ που κυβέρνησαν. Δήλωσε ξεκάθαρα εκφράζοντας όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στη Φωκίδα ότι και την επόμενη ημέρα των εκλογών θα βρίσκονται στον αγώνα – όπως έπρατταν και πριν τις εκλογές – καθώς και ότι η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ και στην υπηρεσία των συμφερόντων του λαού.

Νίκος Ρεμπάπης: “από παντού από όλη την Ελλάδα έρχονται μηνύματα αισιοδοξίας”

Ο Νίκος Ρεμπάπης στην κεντρική ομιλία σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Mπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως από παντού από όλη την Ελλάδα έρχονται μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας, μηνύματα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚE. Ένα τέτοιο μήνυμα ήταν και η σαρωτική νίκη της “Πανσπουδαστικής ΚΣ” στις φοιτητικές εκλογές για δεύτερη χρονιά, που άφησε δεύτερη την κυβερνητική παράταξη, ενώ η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ κονταροχτυπιέται στις φοιτητικές εκλογές με τα λευκά.
Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: Στις 21 Μάη, ο λαός μας μπορεί να κάνει την έκπληξη, δυναμώνοντας το ΚΚΕ.
Και αυτό βεβαίως δεν το λέμε για να εφησυχάσουμε, για να κόψουμε ταχύτητα, ακριβώς το αντίθετο, για να ανεβάσουμε τις ταχύτητες. Το λέμε, γιατί έχουμε και εμείς πείρα, όπως πείρα έχει και το αστικό πολιτικό σύστημα και ξέρει πως να εκβιάζει, να παγιδεύει, να πέφτει δηλαδή πάνω καταπάνω στον λαό για να του κλέψει την ψήφο.
Το λέμε για να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο και να δώσουμε με αποφασιστικότητα, αυταπάρνηση, μαχητικότητα αυτή τη μάχη μέχρι την τελευταία ώρα.
Ναι, μέχρι την τελευταία ώρα θα δώσουμε τη μάχη ώστε όλοι όσοι -και δεν είναι λίγοι, το διαπιστώνουμε καθημερινά-, σκέφτονται για πρώτη φορά στη ζωή τους να ψηφίσουν το ΚΚΕ, να το κάνουν.
Τους λέμε θαρρετά: Αυτή τους τη σκέψη, να την κάνουν απόφαση και την απόφαση πράξη και να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Ναι, θα δώσουμε τη μάχη, όπως έχουμε μάθει εμείς οι κομμουνιστές για να δει όλος αυτός ο κόσμος που για πρώτη φορά μας προσεγγίζει πως υπάρχει παράθυρο ανοιχτό στον ήλιο, κι αυτό το παράθυρο το κρατάει ανοιχτό με τη δράση του και κυρίως με την πολιτική του πρόταση το ΚΚΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…