Home Δήμος Δελφών Καφέ με… τον Πρόεδρο κ. Τεντ Γουώρθ – Ομορφαίνοντας την Ιτέα…
Δήμος Δελφών - 15 Φεβρουαρίου, 2015

Καφέ με… τον Πρόεδρο κ. Τεντ Γουώρθ – Ομορφαίνοντας την Ιτέα…

 Καφέ με… τον Πρόεδρο κ. Τεντ Γουώρθ

Ομορφαίνοντας την Ιτέα…

 

Ένα πολύ όμορφο δώρο δέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας κ. Τέντ Γουώρθ, από αμερικανούς φίλους του, που το τελευταίο διάστημα βοηθούν οικονομικά την πόλη, ώστε να αποκτήσει κάποια εργαλεία που θα βοηθήσουν στον καλλωπισμό της…

Αυτή τη φορά ο Άγιος Βασίλης εξ’ Αμερικής δώρισε στην Κοινότητα ένα κονταροπρίονο, το οποίο είναι ότι πρέπει για να κλαδευτούν τα ψηλά δέντρα.

«Είναι η δεύτερη φορά που έχω την χαρά να αναφέρω πως δύο φίλοι μου από την Αμερική βοήθησαν ξανά την Ιτέα οικονομικά για να αποκτήσει ένα απαραίτητο εργαλείο. Οι φίλοι μου αυτοί έχουν επισκεφθεί την πόλη μας και έχουν ενθουσιαστεί. Αυτή τη φορά λοιπόν μας δίνουν τη δυνατότητα να ομορφύνουμε τα δέντρα της Ιτέας, με την αγορά ενός κονταροπρίονου (περίπου 6,5 μέτρων).

Φυσικά χαιρόμαστε γιατί με αυτό το εργαλείο θα δοθεί δυνατότητα να κλαδευτούν όχι μόνο τα χαμηλά αλλά και τα ψηλά δέντρα. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκπληκτικό αφού πιστεύω ότι η Ιτέα εκτός του ότι θα καλλωπιστεί, θα αλλάξει γενικότερα όψη.

Στους λίγους μήνες που ασχολούμαι με τα κοινά, έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ πως η βοήθεια που έρχεται απ’ έξω ευαισθητοποιεί την κοινωνία. Είμαι σίγουρος λοιπόν πως αυτή η ευχάριστη παρακίνηση θα δώσει δύναμη και έμπνευση σε όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΩτΦ, ο Πρόεδρος της Ιτέας κ. Τέντ Γουώρθ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…