Home Δήμος Δελφών “καταδικάζουμε την άστοχη,διχαστική και καιροσκοπική αντιπολίτευση”
Δήμος Δελφών - 19 Μαΐου, 2020

“καταδικάζουμε την άστοχη,διχαστική και καιροσκοπική αντιπολίτευση”

 Για φθηνό λαικισμό κατηγορεί η πλειοψηφία του Τ.Σ. Δελφών τη δημοτική σύμβουλο κα Κώνστα και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ Παπαθανασίου αναφορικά με τις απόψεις που εξέθεσαν σε σχέση το ψήφισμα των κατοίκων και φορέων της περιοχής που δεν συζητήθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με την αιτιολογία ότι θα έπρεπε πρώτα να ελεγχθεί κατά πόσο είναι νόμιμο να εφαρμοστούν κάποιες προτάσεις:

 
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΤΣ αναφέρει:
 
Αναφορικά με τις δύο επιστολές που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο σας αναφέρουμε πως κατ’επανάληψη ενημερώσαμε τους αρμόδιους φορείς των τουριστικών επιχειρήσεων των Δελφών, καλώντας τους ταυτόχρονα να μας αποστείλουν τις προτάσεις και τις απόψεις τους καθώς επίσης και ποιά μέτρα προτείνουν προς στήριξη του τουριστικού κλάδου του τόπου μας που πλήττεται ανεπανόρθωτα προκειμένου να συμβάλλουμε κι εμείς ως τοπικό συμβούλιο ενωμένο και σύσσωμο για την λήψη μέτρων.
Όπως είναι ήδη γνωστό στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στις 15/4/2020 η κα Κώνστα ήταν παρούσα και πλήρως ενήμερη για τα μέτρα που κατατεθήκαν από την Ένωση Ξενοδόχων ακόμη ήταν ενήμερη για την συνάντηση του σωματείου των Ξενοδόχων Δελφών με τον βουλευτή του νομού μας Ιωάννη Μπούγα καθώς και της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε του προέδρου ξενοδόχων Δελφών με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φ.Σπανό. Σκόπιμο θα ήταν να είχαμε λάβει και εμείς ενημέρωση για τα απολέσματα των συγκεκριμένων συναντήσεων.
Ακόμη, κατέφυγαν σε προσωπικές επιθέσεις σε όλους τους τοπικούς συμβούλους του συμβουλίου ακολουθώντας φθηνά και αντιπολιτευτικά κριτήρια.
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, πως σε κατεπείγουσα συνεδρίαση τέθηκε το ψήφισμα κατά την συνεδρίαση της 12/5/2020 προκειμένου να επισπευσθεί στο πιο κοντινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δελφών. Η απόφαση του τοπικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα στήριξης των επιχειρήσεων μας εξάλλου κι εμείς δραστηριοποιούμαστε στον ίδιο κλάδο.
Ο πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων καθώς και η δημοτική σύμβουλος κα Κώνστα είχαν ήδη ενημερωθεί από τους αρμόδιους φορείς του Δήμου πως θα ζητηθεί ο απαραίτητος έλεγχος νομιμότητας του ψηφίσματος. Εν συνεχεία, το δημοτικό συμβούλιο ζήτησε να ελεγχθεί η νομιμότητα των αιτημάτων.
Βασική μας προυπόθεση ως τοπική κοινότητα είναι να πράξουμε όλες τις αναγκαίες και απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ληφθούν μέτρα στήριξης των επιχειρήσεών μας με ομοψυχία καταδικάζοντας την άστοχη,διχαστική και καιροσκοπική αντιπολίτευση που σαν στόχο έχει την αποδόμηση της συλλογικής μας προσπάθειας.
 
Ο Πρόεδρος του Τοπικού 
Συμβουλίου
Παρασκευάς Καϊλόγιαννος
Τα μέλη του Ευθύμιος Λέφας Ευθύμιος Τόγιας
Σωκράτης Κουρελής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…