Home Καλαθοσφαίριση Καλάθια ανθρωπιάς από βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Άμφισσας και μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών
Καλαθοσφαίριση - 31 Δεκεμβρίου, 2019

Καλάθια ανθρωπιάς από βετεράνους καλαθοσφαιριστές της Άμφισσας και μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

 Καλάθια  ,  θέαμα αλλά και ανθρωπιά πρόσφεραν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές της Άμφισσας ( Μάκαρος –Γ.Α.Σ. Άμφισσας) και οι ένστολοι  του τοπικού παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που την περασμένη Παρασκευή συναντήθηκαν στο Χ. Καμπεράκης σε ένα  φιλικό αγώνα που σκοπό είχε  να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης. 

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώθηκε ο συγκεκριμένος αγώνας τον οποίο έμπρακτα υποστήριξαν ο Δήμος Δελφών, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας οι «Άγιοι Ανάργυροι» και ο  Μάκαρος Άμφισσας. 
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δελφών και λάτρης του αθλήματος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, ο Αντιδήμαρχος Άμφισσας   Νίκος Λουπάκος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Άμφισσας κ Παναγιώτης Μερινόπουλος , το μέλος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών και αντιπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στην Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. Αχιλλέας Μπογδανίδης  και βεβαίως πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε την πραγματικά συγκινητική προσπάθεια των αθλητών .
 
Από την πλευρά των διοργανωτών , αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, εξεδόθη ανακοίνωση στην οποία ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα, των παραγόντων της τοπικής Αθλητικής ομάδας Μάκαρος τον Πρόεδρο κ. Νικόλαο Πρασσά  , τον κ. Βασίλειο Τζαμτζή  τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Α. Άμφισσας οι «Άγιοι Ανάργυροι» κ.   Δημήτριο Κωνσταντίνου , τον Διαιτητή κ.   Πολύκαρπο Πετώνη , την Γραμματειακή Υποστήριξη, τον κ.  Νικόλαο Κουλό για την εθελοντική τους συμμετοχή και τον χορηγό των εμφανίσεών μας το Ξενοδοχείο «NAFSIKA PALACE» στην Ιτέα.      
 
Για την ιστορία απλά να πούμε ότι  ο αγώνας έληξε υπέρ της ομάδας της Τ.Δ. Φωκίδας με 52 – 62 ….. δίνοντας ξανά ραντεβού του χρόνου.
 
Τέλος,να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσξης ο Μάκαρος βράβευσε  τον Δημήτρη Ψιμουλη  για το ηθος του και τη μεγάλη-πολύχρονη    προσφορά του στο Σύλλογο και γςενικότερα στην καλαθοσφαίρηση της περιοχής!
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…