Home Εικόνες Αρχικής Και νέα απάτη με e-mail στην περιοχή μας : ΜΗΝ ΤΟΥς ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ – ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Και νέα απάτη με e-mail στην περιοχή μας : ΜΗΝ ΤΟΥς ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ – ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Μετά την αφαίρεση σημαντικών ποσών από τραπεζικό λογαριασμό επαγγελματία της Ιτέας τώρα στην περιοχή μας εμφανίστηκε και νέο “φρούτο”
Συμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών μας έφτασε στο ηλεκτρονικό τους ταχυσρομείο “δικαστική κλήση” από την “Αστυνομία Κύπρου” που τους ενημερώνει ότι τάχατες βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών για εγκλήματα σεξουαλικού περιεχομένου . Μάλιστα, τους δίνεται προθεσμία 24 ωρών να απαντήσουν μέσω e-mail γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τους ασκηθεί δίωξη. Το ψευτοκείμενο υπογράφουν ο υπαρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας και πολιτικοί παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Μπούρδες. Μην πιστέψετε τίποτε και μην κάνετε το λάθος να απαντήσετε, Κανείς δεν ξέρει -πως και με ποιό τρόπο θα χρησιμοποιήσουν αυτό που θα αποστείλετε.

Παρακάτω δημοσιεουμε αυτούσιο το κείμενο που απεστάλη :

Προς προσοχή σας:

ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Αστυνομία Κύπρου <[email protected]>

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ

Για τις απαιτήσεις της δικαστικής ανάκρισης (άρθρο 390-1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας)

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Προς προσοχή σας:

Κατόπιν αιτήματος της κυρίας, ο Jérôme Bonet εξελέγη Πρόεδρος της Europol, γενικός επίτροπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας, επικεφαλής της ταξιαρχίας για την προστασία των ανηλίκων (BPM θα επικοινωνήσω μαζί σας λίγο μετά την κατάσχεση διαδικτυακής διείσδυσης (εξουσιοδοτημένος, ιδίως σε θέματα παιδικής πορνογραφίας, παιδεραστίας, διαδικτυακής πορνογραφίας, εκθεσιακών, σεξουαλικής εμπορίας) να σας ενημερώσει ότι είστε αντικείμενο πολλών νομικών διαδικασιών που ισχύουν. Παιδική πορνογραφία _ Παιδοφιλία _ Κυβερνοπορνογραφία _ Σεξουαλική διακίνηση. Προς ενημέρωσή σας, ο νόμος 390-1 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας του Μαρτίου 2007 αυξάνει τις κυρώσεις όταν οι προτάσεις, οι σεξουαλικές επιθέσεις ή οι βιασμοί μπορεί να έχουν διαπραχθεί μέσω του Διαδικτύου.
Διαπράξατε το αδίκημα αφού στοχοποιηθήκατε στο Διαδίκτυο (δικτυακός τόπος διαφήμισης), η προβολή βίντεο παιδικής πορνογραφίας, γυμνές φωτογραφίες/βίντεο ανηλίκων καταγράφηκαν από την αστυνομία μας στον κυβερνοχώρο και αποτελούν απόδειξη των αδικημάτων σας. Για λόγους εμπιστευτικότητας, σας αποστέλλουμε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλείστε να ακουστείτε μέσω e-mail γράφοντας τις αιτιολογήσεις σας ώστε να εξεταστούν και να επαληθευτούν προκειμένου να αξιολογηθούν οι κυρώσεις. αυτό εντός αυστηρής προθεσμίας 24 ωρών. Μετά από αυτή τη φορά, θα είμαστε υποχρεωμένοι να διαβιβάσουμε την έκθεσή μας στον Γενικό Εισαγγελέα Μ.Γ. Σαββίδη, να εκδώσουμε ένταλμα σύλληψης και θα προχωρήσουμε στην άμεση σύλληψή σας από το
καταλληλότερο αστυνομικό τμήμα. και θα εγγραφείτε στο Εθνικό Μητρώο Σεξουαλικών Παραβατών. Σε αυτήν την περίπτωση, ο φάκελος σας θα αποσταλεί επίσης σε ενώσεις που αγωνίζονται κατά της παιδεραστίας και στα μέσα ενημέρωσης για δημοσίευση ενός ατόμου που βρίσκεται στο αρχείο του RNDS

Εγκάρδια
Στυλιανός Παπαθεοδώρου Υπαρχηγός Αστυνομίας,
Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρα
Παρασκευόπουλος Υπουργείο Δικαιοσύνης Μιχαήλ Καραμαλάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…