Home Πολιτισμός Κάθε Λογής Αρώματα: Ένα πρωτοποριακό κατάστημα στην καρδιά της Άμφισσας!
Πολιτισμός - 3 Ιουνίου, 2015

Κάθε Λογής Αρώματα: Ένα πρωτοποριακό κατάστημα στην καρδιά της Άμφισσας!

Το πρώτο «βιολογικό» μαγαζί της Φωκίδας… τείνει να γίνει θεσμός πλέον, παρότι μετρά μόλις δύο μήνες ζωής! Στην καρδιά της Άμφισσας, επάνω στον εμπορικό δρόμο (Γιαγτζή και Γάτου 5), «στήθηκε» λοιπόν το «Κάθε Λογής Αρώματα» με πάρα πολύ μεράκι και αγάπη για τα φυτικά – βιολογικά προϊόντα.

Η αλήθεια είναι πως όταν περνά κάποιος έξω από το κατάστημα δεν μπορεί καν να φανταστεί τους «θησαυρούς» που βρίσκονται μέσα. Πραγματικά όμως αξίζει να αφιερώσει ο καθένας μας δέκα λεπτά από τον χρόνο του απλά να κάνει μία βόλτα και να ενημερωθεί για τα υγιεινά και βιολογικά προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα.

Οι πάντα φιλόξενοι ιδιοκτήτες είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες σας και φυσικά πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να βρείτε ότι πραγματικά χρειάζεστε.

Στο δια ταύτα τώρα μπορείτε να βρείτε βότανα για όλες τις παθήσεις, με τονωτικές αλλά και θεραπευτικές ιδιότητες, δεκάδες είδη τσαγιού, διάφορα άλλα προϊόντα βρώσιμα (ειλικρινά ότι και να φαντάζεστε από είδη είναι λίγο…), φυτικά καλλυντικά και άριστης ποιότητας αρώματα. Όλα αυτά σαφώς στις καλύτερες τιμές…

 

Τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο Κάθε Λογής Αρώματα

 

Βότανα

 

Αρτεμισία (ή αψιθιά): Βότανο με ευεργετικές ιδιότητες, βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου και ιδιαίτερα του μαστού.

Βαλεριάνα: Καταπολεμά το άγχος, για την χαλάρωση του οργανισμού, διώχνει αποτελεσματικά τις αϋπνίες.

Γαϊδουράγκαθο: «Θαυματουργικό» βότανο, θεωρείται σωτήριο για το συκώτι.

Κράταιγος: Το βότανο της καρδιάς… ιδανικό για τη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, καρδιοτονωτικό.

Μελισσόχορτο: Τονωτικό, καταπολεμά την μελαγχολία, τις αϋπνίες, βοηθά στο ουρικό οξύ,  στις ενοχλήσεις τους σταμάχου, ιδανικό για τα κρυολογήματα.

Τσουκνίδα: Διουρητική δράση, ρυθμίζει το σάκχαρο, αφροδισιακό, βοηθά το ουρικό οξύ και καταπολεμά πέτρες στη χολή.

Σημύδα: Τονωτικό βότανο με διουρητική δράση, βοηθά στα προβλήματα της ουροδόχου κύστης, των νεφρών και των ρευματισμών.

Λουίζα: Τονωτική και χωνευτική δράση, ιδανικό για τους στομαχόπονους, βοηθά στο αδυνάτισμα.

Επιλόβιο και Μουστάκια Καλμποκιού: Ευεργετικό στα προβλήματα του προστάτη.

Εχινάτσια: Καταπολεμά τον βήχα, προβλήματα στους αδένες, καταπραΰνει τους στομαχικούς πόνους και τον πονοκέφαλο. Παράλληλα αυξάνει την φυσική αντίσταση του οργανισμού.

Δίκταμο: Ιδανικό για το ευαίσθητο στομάχι. Θεωρείται αφροδισιακό, κατάλληλο για τα νεύρα ενώ η εξωτερική του χρήση έχει επουλωτικές ιδιότητες.

Επιπλέον στο κατάστημα θα βρείτε μείγματα βοτάνων ιδανικά για την ρύθμιση της χοληστερίνης.

 

Τσάι

 

Λιποδιαλυτικό: Περιέχει μάτε, τσουκνίδα, μελισσόχορτο, ιβίσκος, κυνόροδο.

Τσάι Μνήμης τζίνγκο: Περιέχει πράσινο τσάι και τζίνγο

Διαβήτη: Περιέχει πράσινο roibos, χαμομήλι, φασκόμηλο, κανέλλα, σαμπούκος, μύρτιλλο.

Υγείας: Περιέχει μήλο, καρότο, ευκάλυπτος, παντζάρι, ιβίσκος, λεμονόχορτο, εσπεριδοειδή.

Μεταβολισμού: Περιέχει πράσινο τσάι, ματέ, φύκια Wakame, λεμονόχορτο

Τσάι θηλασμού: Περιέχει Roibos, μάραθο, γλυκάνισο, βύνη κριθαριού και τσουκνίδα βιολογικής καλλιέργειας

Ενεργητικό: Περιέχει πράσινο τσάι, Gunpowder, σύκο, γλυκάνισο, τσουκνίδα

Τσάι δίαιτας: Περιέχει πράσινο τσάι, Λουΐζα, μελισσόχορτο, λεμονόχορτο

Τσάι Αντιγήρανσης: Περιέχει αλόη, πράσινο τσάι, ανανά

Τσάι αποτοξίνωση: Περιέχει μάραθο, θυμάρι, φασκόμηλο, τσάι του βουνού, χαμομήλι, μελισσόχορτο

Αρωματισμένο τσάι: Μεγάλη ποικιλία, με πλούσια αρώματα για όλα τα γούστα. Ξεχωρίσαμε το τσάι βατόμουρο το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, αφού εκτός από υπέροχη γεύση διαθέτει τέλειο άρωμα.

 

Διάφορα

 

Στο κατάστημα μπορείτε επίσης να βρείτε προϊόντα για διαβητικούς και διάφορες άλλες παθήσεις, για όσους προσέχουν τη διατροφή τους ή βρίσκονται σε δίαιτα όπως μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη, αλάτι Ιμαλάιων και ακατέργαστο, ζάχαρη καστανή, μαύρη, Stevia κρυσταλλική και σε σκόνη, φράουλες αποξηραμένες χωρίς ζάχαρη και πολλά πολλά άλλα.

Επίσης το κατάστημα διαθέτει χυμούς ροδιού, κράνας και με Aloe Vera, το γνωστό σε όλους μας υποβρύχιο, φυστικοβούτυρο σε διάφορες γεύσεις, βιολογικό μέλι, καφέ φίλτρου, βασιλικό πολτό, βιολογική σταφίδα, κρόκο κοζάνης, κρασί, σπιτική βυσσινάδα, ξύδι, μπαλσάμικο, πετιμέζι, βαλσαμέλαιο, χρώματα, αρώματα και υλικά ζαχαροπλαστικής, σοκολάτα ρόφημα, κακάο, πολτό σκόρδου (του γνωστού σεφ Δρίσκα), ροδόνερο, στικ βανίλιας, καρύδα, ελιές Αμφίσσης, μαστίχα Χίου λικέρ, ξύδι ροδιού, ξύδι μήλου, Λινέλαιο, μελισσόχορτο, πιπερόριζα, βαλσαμόχοστο, ρίγανη, τσάι του βουνού, δημητριακά για πρωινό, αποξηραμένο σκόρδο και κρεμμύδι, σουσάμι κανονικό και μαύρο, μαχλέπι, κουκουνάρι, κάρδαμο, λιναρόσπορος, αλεύρι ΖΕΑ, λουκούμια και μεγάλη γκάμα από γλυκά του κουταλιού.

Σας  προτείνουμε να δοκιμάστε τις χορταστικές μπάρες δημητριακών χωρίς ζάχαρη, τον υπέροχο χαλβά, τις σοκολάτες που ειλικρινά δεν μπορείτε να βρείτε σε κανένα άλλο κατάστημα της Φωκίδας οι οποίες περιέχουν μαλτιτόλη και μπορεί να της φάει οποιοδήποτε έχει κάποια πάθηση (δεν έχουν ούτε μία θερμίδα) και φυσικά το μαγικό μπουκαλάκι γνωστό ως ελιξίριο νεότητας που βοηθά τον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως στο κατάστημα θα βρείτε βιταμινούχους καρπούς. Ξεχωρίσαμε φυσικά το «σούπερ μιξ» όπως ονομάζεται όπου 30 γρ. ημερησίως περιέχουν όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας.  

Οι σπόροι και οι ξηροί καρποί βρίσκονται σε αφθονία και μπορείτε πραγματικά να βρείτε ότι ακριβώς ζητάτε.

Τελευταία και καλύτερα αφήσαμε τα μπαχαρικά. Ότι και να ζητήσετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει.

 


Καλλυντικά

 

Σαπούνια σε αφθονία, όλα φυτικά, σε διάφορα χρώματα, σχήματα και το καθένα με τη δική του ξεχωριστή ιδιότητα, για πρόσωπο, σώμα, χέρια.

Αιθέρια έλαια: Ενδεικτικά θα βρείτε: Γιασεμί, δίκταμο, γαρδένια, τριαντάφυλλο, βανίλια, λεβάντα, μανταρίνι, πορτοκάλι, και πολλά πολλά άλλα.

Για μακιγιάζ: Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα είναι 100% φυσικά και δεν περιέχουν  κανένα ίχνος χημικού. Για τις κυρίες και τις δεσποινίδες λοιπόν το κατάστημα διαθέτει μεικ – απ, κονσίλερ, ρουζ, πούδρες (η μπρονζέ είναι φανταστική), λιπ γκλος, κραγιόν, σκιές, μάσκαρα, μολύβια ματιών, eye liner και κρέμες BB και CC ου έχουν γίνει πλέον ευρέως γνωστές.

Κρέμες για όλες τις ηλικίες και τύπους δέρματος της εταιρείας γαλλικής εταιρείας SOBIO ETIC: Στις top προτείνουμε εκείνες που περιέχουν γάλα γαϊδούρας.

Θα βρείτε επίσης τη σειρά με Aloe Vera και Argan, ου διαχωρίζονται ανάλογα με την ηλικία της κάθε γυναίκας.

Επίσης μπορείτε να βρείτε κρέμες και γαλακτώματα σώματος, λάδι ντεμακιγιάζ, υπέροχες κρέμες χεριών, έλαια αντιγήρανσης, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ χύμα σε πολύ καλή τιμή, μάσκες προσώπου, αντιλιακά προσώπου και σώματος, τζελ  ορούς -  κρέμες, καθαρισμού, κρέμες μαλλιών,  κρέμες σύσφιξης, για ραγάδες και κυτταρίτιδα, πίλινγκ για πρόσωπο και σώμα,  οδοντόκρεμες και στοματικά διαλύματα και για τους άνδρες ακόμα και after save.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, οι θεραπευτικές αλοιφές, το λάδι νύκτας για τις πανάδες και τις κηλίδες, το λάδι αδυνατίσματος, ειδικό λάδι για την τριχόπτωση, την φροντίδα των μαλλιών, εντομοαπωθητικά – αντικουνουπικά κατάλληλα και για παιδιά, αποσμητικές κρέμες αλλά και κρυστάλλους ώστε να απαλλαγείτε από τα σπρέι και τους ερεθισμούς, ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμα και κηραλοιφή.

 

Αρώματα

 

Μεγάλη ποικιλία αρωμάτων από την γαλλική εταιρεία SOBIO ETIC,  τα οποία διατίθενται χύμα και είναι τύπου επώνυμων. Τα δοκιμάσαμε και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Επιλέξτε ανάμεσα στα 30, 50 και 100 ml (κόστος 6, 9 και 17 ευρώ αντίστοιχα) με ή χωρίς ενισχυτικό.

Παράλληλα το άρωμα που θα επιλέξετε μπορείτε να φτιάξετε την αντίστοιχη κρέμα σώματος η οποία κοστίζει μόλις 10 ευρώ και διατηρεί την μυρωδιά της όλη την ημέρα.

Αξιοσημείωτο είναι πως αν δεν πετάξετε το μπουκάλι και τα ξαναγεμίσετε θα έχετε ένα ευρώ κέρδος.

Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα παραπάνω προϊόντα είναι εντελώς ενδεικτικά αφού με μία και μόνο επίσκεψή σας στο «Κάθε Λογής Αρώματα» θα διαπιστώσετε ότι διαθέτει τα διπλάσια. Εμείς σας δίνουμε μια απλή γεύση…. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μία βόλτα στο κατάστημα. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε!!!

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…