Home Πολιτικά - Φωκίδα Ι.Μπούγα : «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά ήττα για τη χώρα»
Πολιτικά - Φωκίδα - 22 Αυγούστου, 2015

Ι.Μπούγα : «Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά ήττα για τη χώρα»

 Ιδιαίτερα καυστικός και επικριτικός εμφανίζεται στις δηλώσεις του ο π.Υφυπουργός και Βουλευτής κ. Γιάννης Μπούγας, τόσο εναντίον στο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και απέναντι στο κόμμα του, τη ΝΟΔΕ και τους υποψήφιους του Ιανουαρίου, που κατά την άποψή του δεν φρόντισαν να αναδείξουν την ανεπάρκεια του Βουλευτή κ. Η.Κωστοπαναγιώτου.

Αποδίδει την επιλογή του πρωθυπουργού σε αδυναμία του να επιλύσει εσωκομματικά προβλήματα και εκτιμά ότι θα επιδεινωθούν ραγδαία τα προβλήματα για τη χώρα και τους πολίτες.
Ο κ. Μπούγας θεωρεί ότι αν είχε ολοκληρωθεί το ζήτημα της ηγεσίας η ΝΔ θα μπορούσε να διεκδικήσει με καλύτερες συνθήκες την πρωτιά, ενώ επισημαίνει ότι δεν έχει προσδιοριστεί τον ιδεολογικοπολιτικό  της προσανατολισμό.
Παράλληλα ασκεί δριμεία κριτική στη ΝΟΔΕ και τους τρεις υποψηφίους της Φωκίδας, κα. Μανδρέκα, κ. Παπαθανασίου και κ.Χαλιορή, υποστηρίζοντας ότι δεν έκαναν αυτό το διάστημα δυναμική αντιπολίτευση, ώστε να αναδείξουν την ανεπάρκεια του Βουλευτή.
 
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπούγα έχει ως εξής:
 
«Η προκήρυξη εκλογών είναι μια άστοχη και επικίνδυνη απόφαση του Τσίπρα που δείχνει την αδυναμία του να κυβερνήσει και να επιλύσει τα εσωκομματικά του προβλήματα. Την ανικανότητά του αυτή επιχειρεί ακόμη μια φορά να μεταφέρει στο λαό επιζητώντας μια ακόμη εκλογική νίκη. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ συνιστά ήττα για τη χώρα, γιατί θα επιδεινώσει τα προβλήματά μας. 
Η ΝΔ θα μπορούσε να διεκδικήσει με καλύτερες αξιώσεις την πρώτη θέση, αν είχε επιλύσει το πρόβλημα της ηγεσίας, είχε προσδιορίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια το ιδεολογικοπολιτικό της στίγμα και είχε αναδειχθεί με τρόπο πιο εμφανή η νέα αρχηγική ομάδα.
Εύχομαι η ΝΔ να κερδίσει την έδρα της Φωκίδας, γιατί αυτό το διάστημα είχαμε εντελώς υποβαθμισμένη κοινοβουλευτική και πολιτική παρουσία. Είμαι όμως υποχρεωμένος να επισημάνω ότι επτά μήνες τώρα δεν υπήρχε αξιόλογη αντιπολιτευτική προσπάθεια. Ούτε η Νομαρχιακή έκανε αυτό που όφειλε να κάνει, ούτε οι τρεις υποψήφιοι φρόντισαν να καταδείξουν τις κραυγαλέες ανεπάρκειες του Βουλευτή, αλλά και της κυβερνητικής πολιτικής».
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…