Home Πολιτικά - Φωκίδα Ι. Μπούγας: Την επόμενη εβδομάδα στελεχώνονται με εποχιακούς τα ΕΛΤΑ όλης της Φωκίδας
Πολιτικά - Φωκίδα - 18 Μαρτίου, 2021

Ι. Μπούγας: Την επόμενη εβδομάδα στελεχώνονται με εποχιακούς τα ΕΛΤΑ όλης της Φωκίδας

Με εποχιακούς εργαζόμενους και προσλήψεις ορισμένου χρόνου, θα λυθεί το θέμα των ΕΛΤΑ. Όπως μας ενημέρωσε ο Βουλευτής κ. Γιάννης Μπούγας την επόμενη εβδομάδα, τα καταστήματα της Φωκίδας θα στελεχωθούν και αυτό ισχύει για όλα. Κανένα κατάστημα δεν κλείνει, κανένα δε θα μείνει να υπολειτουργεί.
Έτσι κι αλλιώς, αυτό που κάνει το Ταχυδρομείο δεν μπορεί να κάνει κανένας άλλος. Έστω και μια φορά την εβδομάδα φτάνουν σε κάθε απομακρυσμένο χωριό!

«Δεν θα το αφήσουμε»

Το θέμα των ΕΛΤΑ από την πρώτη στιγμή απασχόλησε και τη Δωρίδα, μιας που φιλοξενεί καταστήματα σε Ευπάλιο και Λιδωρίκι. Και ενώ ο δήμος Δελφών το εισήγαγε στο Δημοτικό Συμβούλιο και πήρε απόφαση να το στηρίξει, η Δωρίδα αποφάσισε να το διαχειριστεί διαφορετικά. Σύμφωνα με μέλη της παράταξης Καπεντζώνη, από την πρώτη στιγμή το παρακολουθούσαν στενά και συνεργάζονταν με το βουλευτή κ. Γιάννη Μπούγα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ήταν έτοιμος ο δήμος να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ΕΛΤΑ, όπως το έκανε στο πρόσφατο παρελθόν για την Πυροσβεστική στο Λιδωρίκι, το Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου, τον Πυροσβεστικό Σταθμό στα Βαρδούσια και όπου αλλού απαιτήθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…