Home Εικόνες Αρχικής Ι. Μπούγας: Μετατρέπεται άμεσα σε Αστυνομικό τμήμα ο Σταθμός στη Γραβιά

Ι. Μπούγας: Μετατρέπεται άμεσα σε Αστυνομικό τμήμα ο Σταθμός στη Γραβιά

-Ενισχύεται με δέκα αστυνομικούς για τις αυξημένες ανάγκες φύλαξης

Υπογράφεται άμεσα το προεδρικό διάταγμα με το οποίο αναβαθμίζεται ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς σε Αστυνομικό Τμήμα διαβεβαίωσαν το βουλευτή Φωκίδας κ Μπούγα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Θεοδωρικάκος , ο υφυπουργός κ Οικονόμου αλλά και ο ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κώστας Παπαπαθανασίου με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ Παπαθανασίου μιλώντας εξ ονόματος του υπουργού είχε εξαγγείλει την αναβάθμιση κατά την τελετή των εγκαινίων του νέου κτηρίου
Περαιτέρω, ο κ Μπούγας ανακοίνωσε ότι το ΑΤ Γραβιάς, λόγω των αυξημένων αναγκών φύλαξης της ευρύτερης περιοχής κατά τη χειμερινή περίοδο, θα ενισχυθεί με δέκα (10) επιπλέον αστυνομικούς.
Ο Βουλευτής Φωκίδας, ο οποίος έθεσε θέμα περαιτέρω ενδυνάμωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Φωκίδας, ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη “ ….για το διαρκές ενδιαφέρον ως προς τα εν γένει ζητήματα ασφάλειας και ενίσχυσης της ΑΔ Φωκίδας, αλλά και για την άψογη συνεργασία που διατηρεί με το εν λόγω Υπουργείο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…