Home Πολιτικά - Φωκίδα Ι. Μπούγας για Κωστοπαναγιώτου σε σχέση με το νοσοκομείο Άμφισσας : “Κάνετε πολιτική Μαυρογιαλούρου στην χειρότερη και πιο επικίνδυνη εκδοχή της”
Πολιτικά - Φωκίδα - 14 Νοεμβρίου, 2018

Ι. Μπούγας για Κωστοπαναγιώτου σε σχέση με το νοσοκομείο Άμφισσας : “Κάνετε πολιτική Μαυρογιαλούρου στην χειρότερη και πιο επικίνδυνη εκδοχή της”

 

Για πολιτική “ Μαυρογιαλούρου στην χειρότερη και πιο επικίνδυνη εκδοχή της” σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στο  νοσοκομείο Άμφισσας κατηγορεί τον νυν βουλευτή Φωκίδας κ .  Η. Κωστοπαναγιώτου ο κ Ιωάννης Μπούγας.
Ο τ. βουλευτής Φωκίδας και υφυπουργός κάνει λόγο για προσχηματικό , προεκλογικά, ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή καθώς θεωρεί ότι στην πράξη “εξαναγκάζεται ο πολίτης, που βρίσκεται σε κατάσταση  ανάγκης να παρακαλά για τη συνδρομή τους, με αντάλλαγμα την ψήφο του ή την ανοχή του στην ανικανότητά τους, προκειμένου να βρει αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας και περίθαλψης και μάλιστα σε συγκεκριμένο Νοσοκομείο της Αττική”, εννοώντας προφανώς το Αττικό στο οποίο εργάζεται η σύζυγος του κ Κωστοπαναγιώτου 
Επιπλέον, ο κ Μπούγας προειδοποιεί  με ποινικές ευθύνες όσους “ για να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία, εσκεμμένα θέτουν προσκόμματα στην λειτουργία των Μονάδων Υγείας του Νομού, επειδή αντιλαμβάνονται την υγεία σαν οικογενειακή ή κομματική υπόθεση για να διαπραγματεύονται με θράσος την ψήφο των συμπολιτών μας…”
 
 
Αναλυτικά το κείμενο του κ Μπούγα
 
  Υγεία. Δημόσιο αγαθό ή προϊόν κομματικής συναλλαγής;
 
Η απερχόμενη συγκυβέρνηση αφήνει ερείπια καταστροφής παντού στη χώρα. 
Οι τοπικοί εκπρόσωποί της εγκαταλείπουν τη Φωκίδα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από αυτή, που την παρέλαβαν. Δεν προσέφεραν τίποτα στην ανάπτυξη και έφθειραν σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό ήθος, καθώς ενέταξαν τα πάντα στην λογική του κομματικού συμφέροντος και της επανεκλογής. Ακόμα και την υγεία!
Σήμερα όλοι οι πολίτες στη Φωκίδα έχουν πεισθεί πως το προεκλογικό ενδιαφέρον των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ειδικότερα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το Νοσοκομείο της Άμφισσας ήταν προσχηματικό. Όχι μόνο δεν έκαναν απολύτως τίποτα να το αναβαθμίσουν, αλλά συνειδητά το απαξιώνουν.
Ο λόγος είναι προφανής. Να εξαναγκάζεται ο πολίτης, που βρίσκεται σε κατάσταση  ανάγκης να παρακαλά για τη συνδρομή τους, με αντάλλαγμα την ψήφο του ή την ανοχή του στην ανικανότητά τους, προκειμένου να βρει αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας και περίθαλψης και μάλιστα σε συγκεκριμένο Νοσοκομείο της Αττικής.
Η πολιτική Μαυρογιαλούρου στην χειρότερη και πιο επικίνδυνη εκδοχή της.
Οι συνάνθρωποί μας που αναγκάζονται να προστρέξουν στους αχρείους διαμεσολαβητές σε μια δύσκολη γι΄ αυτούς ή τους οικείους τους περίσταση, πρέπει να γνωρίζουν ότι, όχι μόνο δεν τους οφείλουν, αλλά δικαιούνται να τους καταγγείλουν και να τους καταστήσουν υπόλογους, επειδή τους στερούν ή τους παρέχουν με κομματικό αντάλλαγμα το αγαθό της Υγείας, για το οποίο μάλιστα πληρώνουν πανάκριβα ως φορολογούμενοι.
Όσοι για να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία, εσκεμμένα θέτουν προσκόμματα στην λειτουργία των Μονάδων Υγείας του Νομού, επειδή αντιλαμβάνονται την υγεία σαν οικογενειακή ή κομματική υπόθεση για να διαπραγματεύονται με θράσος την ψήφο των συμπολιτών μας, ας έχουν υπόψη τους ότι η συμπεριφορά τους αυτή, εκτός από αήθης πολιτικά, είναι και κολάσιμη ποινικά.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…