Home Εικόνες Αρχικής Ιδέες για δώρα στους συνεργάτες μας
Εικόνες Αρχικής - 23 Απριλίου, 2024

Ιδέες για δώρα στους συνεργάτες μας

Σε λιγότερο από δύο μήνες η φετινή χρονιά κλείνει και έρχεται μία νέα. Αυτή η αλλαγή είναι πάντα μία καλή ευκαιρία να κάνουμε μία ανασκόπηση και να δούμε τι κάναμε σωστά, ποιοι άνθρωποι μας στήριξαν και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, αυτή η διαδικασία έχει και έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα. Θα πρέπει να δούμε τα δεδομένα της επιχείρησής μας, να κρατήσουμε και να ενισχύσουμε τα καλά στοιχεία και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις σε όλα εκείνα τα θέματα που δεν πήγαν όπως τα θέλαμε ή τα περιμέναμε. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την πορεία μιας επιχείρησης είναι οι συνεργάτες μας καθώς εκείνοι είναι που μας στηρίζουν σε όλες τις στιγμές και με τη βοήθειά τους επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Στο τέλος της χρονιάς λοιπόν, για να τους ευχαριστήσουμε μπορούμε να τους κάνουμε κάποια εταιρικά δώρα όπως σημειωματάρια. Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες για ορισμένα πρωτότυπα δώρα που μπορούμε να επιλέξουμε για αυτούς τους συναδέλφους μας.
Ημερολόγιο
Το ημερολόγιο 2024 ως εταιρικό δώρο είναι μία πολύ κλασική, αλλά διαχρονικά σταθερή αξία. Είναι αυτή η επιλογή για την οποία δε χρειάζεται ούτε να διερευνήσεις το προσωπικό γούστο κάποιου ούτε να αφιερώσεις πολλές ώρες στην αναζήτησή του. Οι επιλογές σίγουρα είναι πολλές και όλες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες στην οργάνωση μιας καθημερινότητας γεμάτης από υποχρεώσεις και συναντήσεις.
Διακοσμητικά γραφείου
Μία καλή ιδέα είναι να επιλέξουμε κάποιο διακοσμητικό για το γραφείο του συνεργάτη μας. Υπάρχουν αμέτρητες κατηγορίες τις οποίες θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε και μία ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να φτιάξουμε ένα σετ από διάφορα χρηστικά πράγματα όπως μολυβοθήκη, βάση για τις κάρτες, σουβέρ κ.α. στα οποία αρκετές φορές έχουμε την επιλογή να χαράξουμε κάτι πάνω όπως για παράδειγμα το όνομα του συνεργάτη ή το λογότυπο της εταιρείας.
Φυτό εσωτερικού χώρου
Η αγορά ενός φυτού μπορεί να αποτελέσει και προσωπικό δώρο αλλά και δώρο γενικά για μία εταιρεία ή ένα γραφείο. Τα φυτά δίνουν μια πολύ ευχάριστη νότα σε έναν χώρο καθώς δίνουν χρώμα και την αίσθηση της φρεσκάδας. Επίσης, υπάρχουν πολλά είδη όπου ‘’διώχνουν’’ την αρνητική ενέργεια και ενισχύουν την αύρα του χώρου. Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό σε αυτή την περίπτωση να επιλέξουμε ένα φυτό εσωτερικού χώρου, κατάλληλο για τον χώρου που θα προορίζεται (μεγάλος-μικρός, φωτεινός-με λιγότερο φως).
Καλάθι με διάφορα προϊόντα
Η τελευταία επιλογή που προτείνουμε απαιτεί να αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στη δημιουργία ενός καλαθιού με διάφορα προϊόντα. Μπορούμε να διαλέξουμε διάφορα snacksή γλυκά όπως σοκολάτες ή μαρμελάδες τα οποία να ξέρουμε ότι αρέσουν στο συνεργάτη μας και να το εμπλουτίσουμε με διάφορα τοπικά προϊόντα ή προσωπικά αγαπημένα μας, να γεμίσουμε ένα όμορφο καλάθι και να του το προσφέρουμε. Στους πιο κοντινούς ή σε αυτούς που γνωρίζουμε λίγο καλύτερα μπορούμε να προσθέσουμε και ένα μπουκάλι από κάποιο κρασί ή το αγαπημένο του ποτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…