Home Β & Γ Εθνική “θα εργαζόμαστε σκληρά για να σας νευριάζουμε»
Β & Γ Εθνική - 20 Δεκεμβρίου, 2019

“θα εργαζόμαστε σκληρά για να σας νευριάζουμε»

 “ Αν   οι σκέψεις σας για το ποδόσφαιρο, είναι αυτές που τηλεφωνικά μας εκφράσατε, τότε σας δηλώνουμε ότι όσο η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, μας τιμά με την ψήφο της, θα εργαζόμαστε σκληρά για να «αμαυρώνουμε την ιστορία της ομάδας μας και να σας νευριάζουμε»., απαντά το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας στις πρόσφατες δηλώσεις του νέου τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα Ευπαλίου κ Ιωάννη Φλέγγα.

Επιπλέον, θεωρεί ότι οι δηλώσεις του θα πρέπει να απασχολήσουνμ τα τοπικά όργανα ου ποδοσφαίρου (Ε.Π.Σ. Φωκίδας) αλλά   και η  Ε.Π.Ο. 

 

Αναλυτικά η απάντηση του Αστέρα

 

Προς Εφημερίδα

 «Η Ώρα της Φωκίδας»

Αγαπητοί Κύριοι,

 

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε άρθρο της εφημερίδας σας, σχετικά με δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο νέος τεχνικός διευθυντής του Απόλλων Ευπαλίου κ.Φλέγκας, με τίτλο «ο Αστέρας Ιτέας έδειξε έλλειψη σεβασμού στην ομάδα μου και ταυτόχρονα αμαύρωσε την ίδια του την ιστορία».

Επειδή όσοι είμασταν στο γήπεδο δεν αντιληφθήκαμε κάποιο ευτράπελο γεγονός, ή τέλος πάντων κάτι που να ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια του παιχνιδιού, επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον κ.Φλέγκα, προκειμένου να καταλάβουμε την αιτία του παραληρήματός του. Η απάντησή του μας έφερε μπροστά σε μια ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη. Ευθέως μας δήλωσε ότι εφόσον η ομάδα μας, είχε σκοπό να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, δεν θα έπρεπε να αγωνιστεί και σε αυτό το παιχνίδι, προκειμένου η ομάδα του να πάρει τους βαθμούς της νίκης στα χαρτιά.  Μάλιστα δήλωσε νευριασμένος γιατί ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας κ.Πασαλιμανιώτης, στο τέλος του αγώνα ήταν εκνευρισμένος με τον διαιτητή, για την μη αποβολή του τερματοφύλακα του Ευπαλίου κατά τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών υπέρ της ομάδας του Α.Σ. Αστέρα Ιτέας.

κ.Φλέγκα, ο μοναδικός λόγος που είμαστε επιεικείς απέναντί σας, είναι ότι η απειρία σας σε συνδυασμό με τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα σας, σας οδήγησε σε αυτή την άστοχη ενέργειά.  Όσον αφορά την ουσία, σας ενημερώνουμε ότι όσο η ομάδα μας έχει σφυγμό, θα παλεύει με όλες της τις δυνάμεις, όλα τα παιχνίδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι δε παράγοντες της θα ζητούμε την εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Με την παρουσία μας τόσα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, έχουμε αποδείξει την καθαρότητά μας και έχουμε τιμηθεί επανειλημμένως για αυτό.  Αν αυτές τις αρχές θέλετε να τις υπηρετήσετε, θα μας βρείτε δίπλα σας.  Αν όμως, οι σκέψεις σας για το ποδόσφαιρο, είναι αυτές που τηλεφωνικά μας εκφράσατε, τότε σας δηλώνουμε ότι όσο η Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, μας τιμά με την ψήφο της, θα εργαζόμαστε σκληρά για να «αμαυρώνουμε την ιστορία της ομάδας μας και να σας νευριάζουμε».

  Όσον αφορά εσάς προσωπικά, είναι θέμα των οργάνων του ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Φωκίδας, και Ε.Π.Ο. να ασχοληθούν με τις δηλώσεις σας.  Ανεξάρτητα με όλα τα παραπάνω, εμείς ευχόμαστε καλή τύχη στον Απόλλων Ευπαλίου και πάντα θα προσδοκάμε ποδοσφαιρικές συναντήσεις μαζί σας, μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.

 

Το Δ.Σ. Α.Σ. Αστέρα Ιτέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…