Home Uncategorized Η πρώτη δήλωση της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ κ. Μαίρης Ανδρεοπούλου

Η πρώτη δήλωση της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ κ. Μαίρης Ανδρεοπούλου

Η κ. Ανδρεοπούλου ήδη προχώρησε στην πρώτη δήλωση μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, αναφέροντας τα εξής:
Είναι μεγάλη η τιμή που μου γίνεται από τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και από τα θεσμικά όργανα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, όσο μεγάλη είναι και η ευθύνη της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών για τον Νομό Φωκίδας.
Οι δημοκρατικές αξίες, οι αγώνες για την πατρίδα και ο σταθερός ευρωπαϊκός – σοσιαλδημοκρατικός προσανατολισμός του Κινήματος αποτελούν ξανά σήμερα την αληθινά νέα και εθνικά αναγκαία πρόταση για την Ελλάδα.
Από την πλευρά μου, οι αρχές και οι αξίες του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες ενστερνίζομαι από τα εφηβικά μου χρόνια, συναντούν την μεγάλη αγάπη και αγωνία για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Φωκίδα, προς όφελος της οποίας συνεχίζω να διαθέτω κάθε δύναμη και κάθε εμπειρία που έχω αποκτήσει.
Η προέλευσή μου από τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η δημιουργική και αγωνιστική πορεία μου σ’ αυτήν επί τρεις πλήρεις θητείες, μου δίνουν την βεβαιότητα ότι ο χώρος και οι αξίες του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είναι αυτές που εξυπηρετούν πραγματικά και απαντούν στα βαθιά προβλήματα της παραμελημένης ελληνικής Περιφέρειας.
Σε μια βαθιά διχασμένη χώρα (αλλά και σ’ έναν μικρό τόπο ξεχασμένο) αξίζει να δοθεί και πάλι το βήμα στις δυνάμεις της προόδου, της εθνικής ενότητας, αλλά και του γνήσιου πατριωτισμού.
Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να διαβάσουν και να ακούσουν προσεκτικά τις θέσεις του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, να παρακολουθήσουν την προεκλογική μας εκστρατεία (όπως και όλων των κομμάτων) και να οδηγηθούν στην κάλπη με πνεύμα ευθύνης και αποφασιστικότητας, απορρίπτοντας τα εκβιαστικά διλήμματα!
Ευχαριστώ όλους τους φίλους και συναγωνιστές για την στήριξή τους!
Συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου και τους εύχομαι καλό δημοκρατικό αγώνα!

Μαίρη Ζ. Ανδρεοπούλου
Υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Φωκίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…