Home Στερεά Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στο “10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας”
Στερεά - 22 Οκτωβρίου, 2018

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στο “10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας”

 Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε χτες τη συμμετοχή της στο “10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην Αθήνα.

Στόχος της Περιφέρειας, σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,  Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Θεμιστοκλής Χειμάρας είναι η “οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή των προϊόντων μελισσοκομίας και του συνόλου του παραγωγικού της κεφαλαίου της Στερεάς Ελλάδας” . 
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στόχο έχει την ανάδειξη των μικρών παραγωγών και των ιδιαίτερων και σπάνιων ποικιλιών μελιού που παράγονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 
Η πρόσκληση απευθύνεται σε μελισσοκόμους, μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς ή εταιρείες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης μελιού, σε επιχειρήσεις παραγωγής προϊόντων μέλισσας, και σε εταιρείες κατασκευής ή αντιπροσώπευσης μελισσοκομικού εξοπλισμού, που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και επιθυμούν να  λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της.
Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα διαθέτουν  ατομικό εκθεσιακό χώρο (4-6 τ.μ.) και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καλύπτει το 90% του κόστους. 
Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €100 (πλέον ΦΠΑ).
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ  επισκεφθείτε το σύνδεσμο: http://www.greekhoneyfestival.gr.
 
Οι  παραγωγοί  και οι  επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 15 Νοεμβρίου 2018, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: [email protected] ή στο [email protected] ή στο  fax: 2265028738 ). Επισημαίνεται ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων μικρών παραγωγών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Εντεταλμένου Συμβούλου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, Αρμόδια Στελέχη  Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ): Αγγελική Τζαμτζή Τ.: 2265350656 και Νίκος Αγγελακόπουλος Τ. 2231030190 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…