Home Β & Γ Εθνική Η ομάδα δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από το πρωτάθλημα
Β & Γ Εθνική - 19 Δεκεμβρίου, 2019

Η ομάδα δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από το πρωτάθλημα

 Ο Αστέρας δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και συνεχίζονται οι προσπάθειες εξεύρεσης λύσης ώστε να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του αναφέρει χθεσινή ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας το οποίο επιπλέον αναφέρει ότι εφόσον τελικά η ομάδα αποχωρήσει τότε θα βγει επίσημη ανακοίνωση που θα εξηγεί τους λόγους

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:
 
Προς τον φιλαθλο κόσμο.
 
Επειδή τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε αναγνώστες για την “διάλυση” της ομάδας μας, κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο ανά την επικράτεια αλλά και τον τοπικό ,και αρχής γενομένης από την περασμένη Κυριακή, που ματαιώθηκε ο αγώνας στην Πρέβεζα με τον Αχέρων Καναλακίου (για λόγους που θα εξηγήσουμε από άλλη ανακοίνωση προς αναλυτική ενημέρωση για τον λόγο της μη τέλεσης του αγώνα) έχουμε να δηλώσουμε το εξής:
 
Η προσπάθεια που γίνεται από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς ,αρχικά από την διοικούσα επιτροπή που είχε ορισθεί και μετέπειτα από το Δ.Σ. που ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα μας, για τρίτο συνεχόμενο έτος στην Γ εθνική κατηγορία, γνωρίζαμε πως μόνο εύκολη δεν θα ήταν (λόγω πολλών ιδιαιτεροτήτων που προέκυψαν φέτος που και για αυτές θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες)
Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται ακόμη, για την εύρεση λύσεων που θα επιτρέψουν στην ομάδα μας να συνεχίσει τις φετινές της αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Ο Αστέρας Ιτέας δεν  έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα για εσάς που βάζετε “ταμπέλες διάλυσης”. Σίγουρα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, γίνετε μεγάλη προσπάθεια, και τις επόμενες ημέρες θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Για όσους βιάζεστε και γράψατε για διάλυση…ενώ η σωστή λέξη είναι αποχώρηση( ο ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ δεν πρόκειται να διαλυθεί ακόμη κι αν αποχωρήσει, γιατί δεν είναι απλά μια ομάδα αλλά ιδέα, και οι ιδέες δεν διαλύονται) να είστε σίγουροι πως πρώτοι εμείς θα ανακοινώσουμε την αποχώρηση της ομάδας μας από το εθνικό πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας και του κυπέλλου Φωκίδας, εαν και εφ οσον αυτή πραγματοποιηθεί.
 
Υ.Γ. Θα ακολουθησουν αναλυτικότατες επεξηγηματικές ανακοινώσεις τις επόμενες ημερες για όλα τα φλεγον θέματα-εμπόδια της φετινής χρονιας, προς ενημερωση του κόσμου μας.
 
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αστέρα Ιτεας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…