Home Πολιτικά - Φωκίδα Η ΛΑΕ απαντά στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ: «…ας πει στον lost βουλευτή της να μην ψηφίζει τέτοια μνημόνια και νόμους αλλά να αντιστέκεται και να υποστηρίζει αυτά για τα οποία τον εκλέξανε και όχι μόνο για τη τσεπούλα του και την τσέπη μερικών παρακείμενων»
Πολιτικά - Φωκίδα - 7 Σεπτεμβρίου, 2017

Η ΛΑΕ απαντά στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ: «…ας πει στον lost βουλευτή της να μην ψηφίζει τέτοια μνημόνια και νόμους αλλά να αντιστέκεται και να υποστηρίζει αυτά για τα οποία τον εκλέξανε και όχι μόνο για τη τσεπούλα του και την τσέπη μερικών παρακείμενων»

 Οργίλη αντίδραση της ΛΑΕ στην ανακοίνωση της Ομάδας Μελών του ΣΥΡΙΖΑ για τον πλειστηριασμό που απετράπη από ακτιβιστικές οργανώσεις και πολίτες, γνωστού συμπολίτη μας, όπου αν δεν τον σταματούσαν θα έχανε τη μοναδική και κύρια κατοικία και θα έμενε άστεγος αυτός και η οικογένειά του.

 

Η ΛΑΕ καλεί την ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να ικετεύει και να παρακαλάει όλο τον κόσμος να μπει στο νόμο Κατσέλη για αν προστατευτεί να «πει στον lost βουλευτή της να μην ψηφίζει τέτοια μνημόνια και νόμους  αλλά να αντιστέκεται και να υποστηρίζει αυτά για τα οποία τον εκλέξανε (για την ΕΛΠΙΔΑ ρε γαμωτό)  και όχι μόνο για τη τσεπούλα του και την τσέπη μερικών παρακείμενων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει τα εξής:

Απάντηση της ΛΑΕ

στην Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους πλειστηριασμούς

Να σε κάψω Γιάννη μ΄  να σ΄ αλείψω λάδι

     Μα μια υπερφίαλη δικηγορίστικη και ικετευτική ανακοίνωση προς άγνωστο παραλήπτη η Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ (ίσως της περιοχής μας) ,μας καλεί να ενταχθούμε ΟΛΟΙ στις ρυθμίσεις του Νόμου Κατσέλη (αφού όλοι,  μα όλοι φτάσαμε να χρωστάμε  παντού ) για να προστατεύσουμε  την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΥΡΙΑ κατοικία μας από τους πλειστηριασμούς ……

     Δεν μας είπαν όμως ότι τον νόμο για τους πλειστηριασμούς όχι μόνο δεν τον απέσυρε  η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  αλλά μας ετοίμασε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ώστε ΚΑΝΕΝΑΣ μας να μην μπορεί να ξεφύγει από την θηλιά που μας έχουν ετοιμάσει τα ντόπια και ξένα  κ..παιδα για να φτιάξουν αυτά την δικιά τους περιουσία απομυζώντας τις περιουσίες του καθημερινού  Έλληνα που με τόσο κόπο κατάφερε να τις αποκτήσει. 

   Και επειδή τα κ…παιδα αυτά  έχουν μάθει να μας κοροϊδεύουν μας λένε και από πάνω ότι θα σας τα πάρουμε ΟΛΑ και θα σας αφήσουμε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΚΥΡΙΑ κατοικία σας ΜΟΝΟ αν καταφέρετε να τηρείτε τις προδιαγραφές που θα σας βάζουμε ΕΜΕΙΣ.

  Και αναρωτιόμαστε όλοι μας , μα… εμείς δεν είχαμε χρέη  !!!!!

Τα χρέη  τα αποκτήσαμε με τους συνεχώς αυξανομένους φόρους, τις συνεχόμενες αυξήσεις των αγαθών, την συνεχώς αυξανομένη ανεργία,  τις μειώσεις των συντάξεων που δυστυχώς μας τα ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ οι ΠΡΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

 Η Ελπίδα που μας μοίρασε ο ΣΥΡΙΖΑ , τα ισοδύναμα μέτρα της ΔΗΜΑΡ , η αναδιάρθρωση του κράτους της Ν.Δ, η νέα αλλαγή του ΠΑΣΟΚ , είναι ο ίδιος παρανομαστής που (μας τον βάφτισαν ΚΡΙΣΗ , ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1ο ,2ο ,3ο, 4ο κλπ. ).

    Εν κατακλείδι αν η «τοπική» Ο.Μ. του ΣΦΥΡΙΖΑ θέλει να μας κάψει και μετά να μας αλείψει λάδι  ας πει στον lost βουλευτή της να μην ψηφίζει τέτοια μνημόνια και νόμους  αλλά να αντιστέκεται και να υποστηρίζει αυτά για τα οποία τον εκλέξανε (για την ΕΛΠΙΔΑ ρε γαμωτό)  και όχι μόνο για τη τσεπούλα του και την τσέπη μερικών παρακείμενων.

   Η μονή λύση  σε αυτά τα καθημερινά προβλήματα είναι η αφύπνιση του Έλληνα και η αντίσταση του σε κάθε τι που προτείνουν οι γνωστές – άγνωστες «παρθένες» , κόμματα και κομματάρχες τους.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Προγράμματα μεσιτικών γραφείων τεχνολογίας cloud: Γιατί προσφέρουν περισσότερη οργάνωση και ευελιξία

Η οργάνωση, η ευελιξία και η αύξηση παραγωγικότητας είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστ…