Home Κοινωνικοί φορείς Η εταιρεία Interkat AG συμφερόντων Αδελφών Παπαιωάννου αγόρασε Halle στο επιχειρηματικό πάρκο της Κολωνιας
Κοινωνικοί φορείς - 22 Ιουνίου, 2018

Η εταιρεία Interkat AG συμφερόντων Αδελφών Παπαιωάννου αγόρασε Halle στο επιχειρηματικό πάρκο της Κολωνιας

 

 
Erftstadt-Lechenich. 
 
Σε μια συναρπαστική διαδικασία υποβολής προσφορών η εταιρεία Interkat AG  εξαγόρασε τις εγκαταστάσεις   της εταιρίας  Steinhandels Martin Müller  συμπεριλαμβανομένων  των υπερκατασκευών  Αlbert – Einstein –Ring   στο επιχειρηματικό πάρκο Erftstädter. 
Οι προσφορές υποβλήθηκαν επίσης από μια τουρκική εταιρεία, την Wohnarealgesellschaft Köln  και τον  Jürgen Loesdau ηγετικό στέλεχος της εταιρίας ιππασίας με το ίδιο όνομα. 
Το κατάστημά του βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο site που δημιουργήθηκε τώρα. Ο Loesdau, είχε προγραμματίσει να επεκτείνει  το εύρος του στο χώρο.
Κατά τη διαδικασία αποκλεισμού ενωπίον του περιφερειακού δικαστηρίου  η Brühler  άλλαξε την κυριότητα των εγκαταστάσεων της εταιρίας Müller κινήθηκε για 1.180.000 ευρώ. Ο κύριος πιστωτής, Volksbank eG, Cologne Bonn απένειμε αμέσως την προσφορά , η οποία επετεύχθητε μετά από 35 λεπτά. 
Ο νέος ιδιοκτήτης, η εταιρεία Interkat AG, έχει εταιρικά γραφεία στην Αθήνα και το Ντίσελντορφ και θέλει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο δαχτυλίδι Άλμπερτ Αϊνστάιν, παρόμοιο με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, που θα χρησιμοποιηθεί για την παρουσίαση του υλικού – στο μέλλον, όμως, οι εργολάβοι είναι οι πελάτες, η εταιρεία εξήγησε κατόπιν αιτήματος. Επίσης προβλέπεται η χρήση για γραφείο. 
 
Δεν υπάρχουν τέλη κατασκευής 
 
Η έκταση είναι 6. 576 τετραγωνικά μέτρα. Τα κτίρια αποτελούνται από μια έκθεση και μια αίθουσα πωλήσεων τα οποία  συνδέονται μεταξύ τους με ένα ενδιάμεσο σύστημα και έχει συνολικό εμβαδόν 939 τετραγωνικών μέτρων. Πελάτης για την διαδικασία αποκλεισμού  ήταν το  District Court  Brühl. 
Η εντολή είχε ήδη τοποθετηθεί στα τέλη    Ιουνίου του περασμένου έτους.
Το κτίριο  είναι σύμφωνα με τον εκτιμητή του δικαστηρίου κατά μέσο όρο σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν φορτία κτιρίου, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος ζημιάς στο βουνό.
 
 Κυματοειδή αρχιτεκτονική 
 
Ο Steinhandels Martin Müller  ήταν ο πρώτος μεγάλος  οικισμός στο βιομηχανικό – επιχειρηματικό  πάρκο, ο οποίος προκάλεσε επίσης αναταραχή με μια εξαιρετική αρχιτεκτονική των κτιρίων της εταιρίας. Οι επιφάνειες από γυαλί και αλουμίνιο διατάσσονται έτσι ώστε να είναι ορατά από μακριά να κάνει μια άτρακτο. 
Όπως αναφέρθηκε τότε  ο επιχειρηματίας Müller είχε επενδύσει τρία εκατομμύρια ευρώ στο νέο χώρο και ήθελε να δημιουργήσει έως και 15 θέσεις εργασίας. Η περιοχή είχε γενναιόδωρα σχεδιαστεί, με τα διάφορα είδη πέτρας  (μάρμαρο γρανίτη και βασάλτη και τραβερτίνη) ώστε  να δώσει στους πελάτες μια καλύτερη χωρική εντύπωση του οπτικού αποτελέσματος του υλικού.
 Το μεγάλο εξωτερικό του κτιρίου  σχεδιάστηκε σαν ένα πάρκο, με παγκάκια, δέντρα, βρύσες και πέτρινες επιφάνειες. Όπως εξηγεί ο εκκαθαριστής πριν από τη διαδικασία αποκλεισμού, ο αγοραστής πρέπει να επιδιώξει την αυτο-πρόσβαση, τη δύναμη κλειδιού. 
 
Πηγή: εφημερίδα Zwangsversteigerung
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…