Home ΕΠΣ Φωκίδας Η ασφάλεια της περιοχής και ο ηλεκτροφωτισμός στην ατζέντα
ΕΠΣ Φωκίδας - 3 Ιουλίου, 2017

Η ασφάλεια της περιοχής και ο ηλεκτροφωτισμός στην ατζέντα

 Επιστολή με την οποία θα ζητά επίσημη συνάντηση  αυτοπροσώπως το  δήμαρχο Δελφών κο Παναγιωτόπουλο θα ζητήσει το αμέσως προσεχές διάστημα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Μπάμπης Κατσανάκης.

Στη συνάντηση , που θα ζητηθεί να είναι παρόντες εκπρόσωποι των σωματείων αλλά και γονέων των αθλητών, θα συζητηθεί τόσο το ζήτημα των συνεχών κλοπών και απειλών από τους γνωστούς-αγνώστους της περιοχής όσο και το ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού του Ενωσιακού Σταδίου . 
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής που επικοινωνήσαμε χτες ο αντιδήμαρχος Άμφισσας κος Αριστείδης Αγγελόπουλος με δηλώσεις του τόνισε ότι «θα δεχτώ με χαρά την αντιπροσωπεία της ΕΠΣ προκειμένου να συζητήσουμε οτιδήποτε θελήσουν και επιπλέον περιμένω να μου καταθέσουν τις προτάσεις τους για το ζήτημα της ασφάλειας, ό9πως είχαμε συμφωνήσει σε προηγούμενη συνάντηση με τους κκ Κατσανάκη και Ανδρώνο»
Πιο συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Άμφισσας σημείωσε ότι σε σχέση με τους ηλεκτρικούς πυλώνες εντός της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των προσφορών που έχει ήδη ζητήσει από επαγγελματίες της περιοχής ώστε οι πυλώνες να είναι έτοιμοι το αργότερο αρχές  Σεπτεμβρίου όταν και θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους τα σωματεία.
Σε ότι αφορά την ασφάλεια του γηπέδου ο Αντιδήμαρχος σημείωσε ότι ήδη έχει προτείνει στην ΕΠΣ Φωκίδας κάποια αποτρεπτικά μέτρα όπως το να γίνει 2η περίφραξη και στο ενδιάμεσο πυκνή δεντροφύτευση ώστε να γίνει πιο δύσκολη η πρόσβαση των γνωστών – αγνώστων και άλλα μέτρα γενικότερης προφύλαξης. 
«Εγώ αυτά τους είχα προτείνει και περιμένω την απάντησή τους. Με χαρά θα δεχτώ να συζητήσω τις όποιες προτάσεις θα καταθέσουν στη δημοτική αρχή» θα πει χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…