Home Δήμος Δελφών «Ημέρα του Αγιαθυμιώτη δημιουργού και παραγωγού» μαζί με «γιορτή πίτας» και μουσική στα φετινά ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ

«Ημέρα του Αγιαθυμιώτη δημιουργού και παραγωγού» μαζί με «γιορτή πίτας» και μουσική στα φετινά ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ

Ο Αύγουστος και τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ πλησιάζουν… Ο προγραμματισμός των εκδηλώσεών μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί…Μεταξύ των άλλων, στο πλαίσιο των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2024, διοργανώνουμε την «Ημέρα του Αγιαθυμιώτη δημιουργού και παραγωγού» η οποία θα συνδυαστεί με «γιορτή πίτας» και μουσική. Η πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 17 Αυγούστου.
Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλους τους Aγιαθυμιώτες, είτε μένουν στο χωριό είτε οπουδήποτε αλλού, να συμμετάσχουν με τα έργα τους ή τα προϊόντα τους. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει καλλιτεχνικό ταλέντο ανάμεσα στους συμπολίτες μας αλλά και γνήσια-παραδοσιακά προϊόντα από τους παραγωγούς μας και παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με τον Σύλλογο για να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτή τη γιορτή δημιουργίας.
Η εκδήλωση αυτή θα συνδυαστεί με γιορτή πίτας, όπου περιμένουμε την συμμετοχή όλων των γυναικών, με κάθε είδους πίτες. Οι πίτες θα μοιραστούν σε όλους όσοι θα παρευρεθούν στο γλέντι που θα ακολουθήσει.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.
Τηλ. επικοινωνίας: 2265067424 ή στα τηλέφωνα οποιουδήποτε μέλους του Δ.Σ.
Email επικοινωνίας: [email protected]
Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…