Home Εικόνες Αρχικής Ε.Κ.Φ.: “Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Ε.Κ.Φ.: “Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας δηλώνει:

“Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση στη Θεσσαλονίκη”

 

Καταδικάζουμε τη χθεσινή αναίτια και προκλητική επίθεση των δυνάμεων καταστολής στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε βάρος των απεργών που διαδήλωναν και είχε ως αποτέλεσμα τραυματισμούς και προσαγωγές εργαζομένων.

Αυτό που ενόχλησε πραγματικά την κυβέρνηση και τα ΜΑΤ ήταν τα συνθήματα που ηχούσαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, απέναντι στους ΝΑΤΟικους φονιάδες των λαών.

Τους χαλάνε τη σούπα  τα αιτήματα του ταξικού κινήματος που έχουν αγκαλιαστεί από σχεδόν το σύνολο της εργατικής τάξης και απαιτούν την άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Η απεργία στις 6 Απρίλη έστειλε μήνυμα αγώνα και μάχης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο απαιτώντας καμία εμπλοκή της Ελλάδας, κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα. Αποτέλεσε βήμα κλιμάκωσης της πάλης του λαού μας ενάντια στην ακρίβεια και τις αυξήσεις στην ενέργεια,  για την υπογραφή ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς.

Απαιτούμε την απελευθέρωση των συλληφθέντων, να μην απαγγελθεί καμία κατηγορία. Η τρομοκρατία της κυβέρνησης και του κεφαλαίου θα πέσει στο κενό.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…