Home Δήμος Δελφών Ευχαριστήριο τ. Αντιδημάρχου Δ.Ε. Γαλαξιδίου κ. Βασίλη Καραγιάννη
Δήμος Δελφών - 24 Ιανουαρίου, 2013

Ευχαριστήριο τ. Αντιδημάρχου Δ.Ε. Γαλαξιδίου κ. Βασίλη Καραγιάννη

Ύστερα από την πρόσφατη αντικατάστασή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Γαλαξιδίου λόγω συμπλήρωσης διετίας, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να σας εκφράσω από καρδιάς τις θερμές μου ευχαριστίες για την στήριξη που μου παρείχατε τα δύο αυτά χρόνια 2011-2012 σε ένα ξεκίνημα στον αυτοδιοικητικό χώρο που όχι μόνον ήταν άγνωστος από πλευράς δομής και λειτουργίας αλλά και δύσκολος με όλες τις παθογένειες που παρουσιάζει το πρόγραμμα «Καλλικράτης». Υποστήκαμε όλοι μαζί μεγάλη δοκιμασία αλλά θεωρώ ότι καταφέραμε πολλά ευχόμενος σε όλους σας καλή συνέχεια, υγεία και δύναμη.
Θα ήταν παράλειψη εάν δεν αναφερόμουν ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαλαξιδίου κ. Γεώργιο Χ. Νάκο όπου η καθημερινή του παρουσία αποτελούσε εγγύηση για την Δημοτική Ενότητα Γαλαξιδίου και τα τέσσερα χωριά αυτής σε όλα τα επίπεδα διοίκησης.
Εξίσου δε σημαντική η προσφορά του Συμβούλου της Τοπικής Κοινότητας Γαλαξιδίου κ. Σπύρου Μπαρλιακού που υπερέβαλε εαυτό όχι μόνο κυρίως για το Γαλαξίδι αλλά και για τις τέσσερις κοινότητες σε θέματα  καθημερινότητας και συντονισμού των συνεργείων. Εξίσου άριστη συνεργασία υπήρξε με τον Τοπικό Σύμβουλο κ. Σάββα Μαρκεζίνη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Γιαγκή.
Στην επιτυχία του όλου έργου συνέβαλε καθοριστικά το προσωπικό της Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου και του Δήμου Δελφών γενικότερα για τη συμβολή των οποίων ευχαριστώ θερμά.
Με την ίδια ευκαιρία εκφράζω και δημόσια τις ευχαριστίες μου προς τον Δήμαρχο Δελφών κ. Νικόλαο Φοσυέκη για την εμπιστοσύνη του να μου αναθέσει τον πρώτο κύκλο της Αντιδημαρχίας Δημοτικής Ενότητας Γαλαξιδίου.

Με τιμή
Βασίλειος Καραγιάννης
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…