Home Δήμος Δελφών Ευχαριστήριο από την Τοπική Κοινότητα
Δήμος Δελφών - 10 Δεκεμβρίου, 2019

Ευχαριστήριο από την Τοπική Κοινότητα

 Ευχαριστήριο για όσους συνέβαλαν  στην γιορτή του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου δένδρου εξέφρασε με ανακοίνωση της η οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων

Το ευχαριστήριο:
 
Λάμψη από λαμπιόνια, στολίδια και υπέροχα χαμόγελα συνέθεσαν το σκηνικό του περασμένου Σαββάτου στην Ιτέα!
Το Σάββατο 7/12 μέσα από μια εκδήλωση γεμάτη Χριστούγεννα δηλώσαμε την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη μας. Πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων δημιούργησαν ένα ζεστό και μαγευτικό χριστουγεννιάτικο κλίμα!
Πραγματοποιήθηκε στολισμός και  φωταγώγηση του φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου μέσα στην αγορά της πόλης, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε εργαστήρι στολιδιών για τους μικρούς μας φίλους, φωτογράφηση με τον Άγιο Βασίλη, ζεστή σοκολάτα και οινόμελο, παιχνίδια, face painting, γλυκά κεράσματα, υπέροχες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική, δράσεις από τα εμπορικά καταστήματα και dj set δημιουργώντας ένα ζεστό, μαγικό και χριστουγεννιάτικο κλίμα για όλους!
Το σκηνικό ολοκληρώθηκε με τα βεγγαλικά και τα φαναράκια αγάπης που φώτισαν όμορφα τον ουρανό της πόλης μας και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.
Ευχαριστούμε πολύ όλη την ομάδα εθελοντών που βοήθησαν τόσο με τις ιδέες 
 
τους όσο και εμπράκτως στον στολισμό και στη διοργάνωση της εκδήλωσης. 
Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους τον Εμπορικό Σύλλογο Ιτέας, την Δημοτική Φιλαρμονική, το ΚΑΠΗ Ιτέας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριταίας «Άγιος Βλάσιος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιτιά, το ΚΔΗΦ του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας, την Λέσχη «Αύρα» της Ε.Κ.Ψ. Π. Σακελλαρόπουλος και τον Σύλ
 
λογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ και φίλων αυτών. Ιδιαιτέρως για την παρουσία και στήριξή τους στην εκδήλωση ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Π. Ταγκαλή, τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Ιτέας Γ. Τσατσαρώνη, τον υπεύθυνο πολιτιστικών θεμάτων Δήμου Δελφών Ν. Κατσικούλη και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. Σ. Σωτηρόπουλο.
Μα πιο πολύ όλους εσάς για τη στήριξη και τη διάθεσή σας!
 
Οι δράσεις συνεχίζονται όλο το μήνα! 
Ενημερωθείτε από την Ξωτική Ομάδα Ενημέρωσης στις σελίδες μας 
facebook @hristougennaiteas και στο 
instagram @xristoygenniasou
 
Μείνετε συντονισμένοι έρχονται εκπλήξεις!
.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…