Home Εικόνες Αρχικής ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΚΑΡΑΓΕΩΣΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

Αγαπητοί συμπατριώτες μας,

την Κυριακή 8 Μαϊου 2022, στις 9:30  πμ,  στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου Αμφίσσης, θα τελεστεί  το ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ για την ανάπαυση της ψυχής του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδερφού ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, του Δρόσου και της Μαργαρίτας, που απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών. Παρακαλούμε όλους όσοι επιθυμούν να προσευχηθούν μαζί μας.

Ο Παναγιώτης Καραγεωργόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άμφισσα και διέπρεψε στην Αθήνα, όπου δημιούργησε την οικογένειά του.  Με το προσωνύμιο «Μπουνόλιας» ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής στους φίλους και συντοπίτες  του, ενεργό μέλος της θρυλικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Αμφισσαϊκού και του Σώματος Προσκόπων Αμφίσσης. Κατά τα μαθητικά του χρόνια στην Άμφισσα δημιούργησε φιλίες που τίμησε και διατήρησε σε όλη του την ζωή.

Ως γνήσιο τέκνο της Ρούμελης δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες του και τιμούσε τον τόπο καταγωγής του σε κάθε δράση του οικογενειακού και επαγγελματικού  του βίου.  Αποφοίτησε από την Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή και ήταν επί ετών στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών απ’ όπου αποχώρησε με βαθμό Διευθυντού Εφορίας. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του Χρηματιστηρίου Αθηνών – Αποθετήρια Τίτλων και Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στο Olympic Catering. Συνεργάστηκε ως Οικονομικός Σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις και συμμετείχε στα κοινά με ζήλο και όραμα.

Η ευθύτητα, το ήθος και η απλότητά του θα είναι το παράδειγμά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…