Home Πολιτικά - Φωκίδα Ετήσιες προβλέψεις από την ΑΝΙΕΛ
Πολιτικά - Φωκίδα - 31 Δεκεμβρίου, 2019

Ετήσιες προβλέψεις από την ΑΝΙΕΛ

 Γράφει για την “Ώρα της Φωκίδας” 

η διεθνούς φήμης  αστρολόγος-μέντιουμ 
ΑΝΙΕΛ τηλ:  6974456215

ΚΡΙΟΣ

Έφτασε η στιγμή και η χρονιά που θα αναγνωριστούν οι κόποι των προηγούμενων ετών  ο Δίας έχει περάσει πλέον στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει όλο το 2020 και σε εσάς θα δώσει επαγγελματικές ευκαιρίες , αναγνώριση  φέτος μπορείτε να εξελιχθείτε είτε σαν επιχειρηματίας ή να ανέβετε σκαλιά στην καριέρα σας όπως επίσης να δεχθείτε πολλές και συμφέρουσες προτάσεις ,ο Κρόνος από τον Αιγόκερω θα επηρεάσει όλους εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και θα σας τραβήξει λίγο το αυτάκι να μην είστε επιπόλαιοι και να δουλέψετε πιο σκληρά από πριν . Ο Κρόνος επίσης θα κάνει ένα πέρασμα από τέλους Μαρτίου έως  αρχές Ιουλίου από τον Υδροχόου πειραματικά και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που υπάρχουν σε εκκρεμότητα όπως και ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα βρίσκονται στον Αιγόκερω  επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί   το τρίτο δεκαήμερο και μπορεί να δημιουργούν κατά διαστήματα καταστάσεις οι οποίες σας ζορίζουν, όμως θα σας αναγκάσουν να περάσετε στη δράση και να τακτοποιήσετε αισθηματικές εκκρεμότητες.Θα χρειαστεί επίσης να κρατήσετε τις ισορροπίες ακόμα και αν κατά διαστήματα ο επαγγελματικός τομέας θα υπερισχύει έναντι των προσωπικών σας, διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις οι οποίες θα φέρουν τη σχέση σας σε οριακό σημείο. Η Αφροδίτη ξεκίνα την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου-25 Ιουνίου) φέρνοντας ευκαιρίες σε εσάς που θέλετε να γυρίσετε σε μία σχέση που είχατε  στο παρελθόν. Αν λοιπόν συνειδητοποιήσετε πως μετανιώσατε που αφήσατε  το ταίρι που είχατε να φύγει, κρατήστε αυτές τις ημερομηνίες που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία για να το κερδίσετε πίσω.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ουρανό πάνω από το κεφάλι σας συνεχίζει και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο .Το 2020 είναι χρονιά πολλών αλλαγών.  Οι αλλαγές θα είναι σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, όμως δεν χρειάζεται να τις φοβάστε καθώς κάποιες από αυτές θα είναι πολύ καλές για εσάς Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην γίνετε επαναστάτης χωρίς λόγο, καθώς με το πέρασμα  του Ουρανού στο δικό σας ζώδιό είναι πολύ πιθανό, όμως αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση αγαπημένων προσώπων από δίπλα σας. Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον Καρκίνου-Αιγόκερου  σιγοντάρουν  το έργο του Ουρανού καθώς θα φέρουν ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις ικανότητές σας καθώς αυτή είναι η βάση για να εξελιχθούν προς όφελός σας κάποια θέματα.Στο τέλος του έτους το πέρασμα του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτούν την έναρξη μιας περιόδου με ιδιαίτερη έμφαση στον επαγγελματικό τομέα. Ο Κρόνος θα κάνει ένα δοκιμαστικό  πέρασμα στον Υδροχόο  τέλος Μαρτίου έως και τις αρχές Ιουλίου  στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Αυτός ο τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να υπάρξουν επιπλέον ευθύνες, οι οποίες όμως έχουν στόχο να σας εξελίξουν και να σας ανεβάσουν στα ύψη.Αν έχετε δουλέψει πολύ ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν οι κόποι σας . Ο Δίας από τον Αιγόκερω και μέχρι τέλους του 2020 θα σας δώσει φτερά και ειδικά σε εσάς που θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα ,προσοχή στις επιπόλαιες κινήσεις Αν είστε ελεύθεροι ο Ουρανός σε συνδυασμό με το Δία που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω θα φέρουν ξαφνικά ερωτικά σκιρτήματα και γνωριμίες μέσω των ανθρώπων του κοινωνικού σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα αλλάξει εντελώς την ζωή και τις απόψεις σας .Προσπαθήστε να κρατήσετε την προσωπικής σας ζωής μακριά από φίλους και γνωστούς, καθώς οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας μπορεί ακόμα και άθελά τους να δημιουργήσουν προβλήματα .Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου- 25 Ιουνίου) δείχνοντας ένα διάστημα που είναι ιδανικό για να  προσεγγίσετε ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε κάτι μεταξύ σας στο παρελθόν.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το 2020 είναι ένα έτος το οποίο θα έχει αρκετές ευκαιρίες σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο επαγγελματικός τομέας είναι εκείνος που επηρεάζεται άμεσα από την παρουσία του Ποσειδώνα και η προσοχή είναι αναγκαία προκειμένου να μην κάνετε λάθος κινήσεις.Ο Ουρανός από τον Ταύρο φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο και δεν θα αφήσει τίποτα κρυφό και καλό θα ήταν να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες .Ο Κρόνος θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια  του χρόνου  στον Αιγόκερω παίζοντας με φόβους και φοβίες δημιουργώντας σας ένταση. Το δοκιμαστικό πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου από το τέλος Μαρτίου έως τις αρχές του Ιούλη. θα σας βοηθήσει σε. οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κάνετε την άνοιξη  και σχετίζεται με νέες γνώσεις, όπως ένα νέο πρόγραμμα σπουδών  ,ή μία καινούρια εργασία. Οι εκλείψεις της νέας χρονιάς θα είναι έξι στο σύνολο εκ των οποίων οι τρεις θα πραγματοποιηθούν στον άξονα σας (Διδύμων-Τοξότη) φέρνοντας αλλαγές ή επιστροφές προσώπων από το παρελθόν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε κατά τη διάρκεια αυτών (5 Ιουνίου, 30 Νοεμβρίου 14 Δεκεμβρίου) καθώς θέματα διαπροσωπικών σχέσεων θα έρθουν στο προσκήνιο με νέα αλλά και παλαιότερα δεδομένα, τα οποία δεν είχατε κατά νου .Ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερου έως και το Δεκέμβριο του 2020 είναι ιδανική περίοδος για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν με δανειακές υποχρεώσεις, κάρτες και ασφαλιστικούς οργανισμούς.Τον  Δεκέμβριο ο Δίας και ο Κρόνος θα περάσουν μαζί στο ζώδιο του Υδροχόου βοηθώντας ιδιαίτερα τις νέες γνώσεις, την επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό αλλά και το ενδεχόμενο μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας σε άλλη πόλη ή ακόμη και σε άλλη χώρα  Ο Ποσειδώνας συνεχίζει τη μακρά πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας δείχνοντας πως οτιδήποτε σχετίζεται με αισθηματικά ζητήματα θα έχει ένα βαθμό δυσκολίας καθώς θα δημιουργεί απάτες και αυταπάτες. Αν θέλετε να αποφύγετε την παρεκτροπή των αισθηματικών σας  καλό θα είναι να συζητάτε με τον σύντροφό σας τις ανησυχίες σας,και ότι άλλο σας απασχολεί και μαζί να βρείτε λύσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτέλους το 2020 είναι η δική σας χρονιά καθώς φέτος θα ολοκληρωθεί μία περίοδος αρκετών χρόνων που είχατε περάσει όλα τα δεινά  ειδικά στα συναισθηματικά σας .Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εξακολουθούν να βρίσκονται στον Αιγόκερω και θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα επηρεάσει περισσότερο τις ισορροπίες στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας  κατά διαστήματα θα νιώθετε πως οι γύρω σας  είναι επικριτικοί  Μέσα σε αυτό το έτος θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις προκειμένου να μπορέσετε να δείτε ποιες από τις σχέσεις σας μπορούν να σας προσφέρουν κάτι που ζητάτε σε ποιες προσφέρετε εσείς αλλά και την ισορροπία που υπάρχει ανάμεσα σε αυτά τα δύο. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου έως το Δεκέμβριο του 2020 επιβραβεύοντας κάθε τι στο οποίο θα αφιερώνετε χρόνο και θα δουλεύετε για αυτό. Αυτό μπορεί να είναι μία σχέση, ή μία νέα συνεργασία και να θυμάστε πως όλα μπορούν να πάνε καλά αρκεί να δουλέψετε για αυτό.Η άνοιξη προμηνύεται πιο χαλαρή για εσάς καθώς ο Κρόνος θα κάνει για λίγο το πέρασμα του στο ζώδιο του Υδροχόου τέλους Μαρτίου αρχές Ιουλίου δίνοντάς σας  χώρο και χρόνο να αντιληφθείτε τα δεδομένα που υπάρχουν στις προσωπικές σας σχέσεις   Οι τρεις εκλείψεις που πραγματοποιούνται  φέτος στον δικό σας άξονα  Καρκίνου-Αιγόκερω στις 10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου και 5 Ιουλίου δείχνουν πως οι προκλήσεις από τους άλλους δεν θα λείψουν και δεν αποκλείεται οι συμπεριφορές κάποιων συγκεκριμένων ατόμων να σας οδηγήσουν σε σοβαρές αποφάσεις.Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων 13 Μαΐου- 25 Ιουνίου μπορεί να δώσει κίνητρο να ξεκινήσετε μία κρυφή αισθηματική σχέση.Το φθινόπωρο απαιτείτε  η  προσοχή σας καθώς η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού 9 Σεπτεμβρίου- 14 Νοεμβρίου σας καλεί να δώσετε  προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς μπορεί να σας παρασύρει σε λάθος επαγγελματικές κινήσεις. Ο Δίας και ο Κρόνος περνούν μαζί το Δεκέμβριο του 2020 στο ζώδιο του Υδροχόου και εσείς αφήνετε πίσω σας ένα διάστημα το οποίο μπορεί να ήταν πιεστικό, όμως σας βοήθησε να εξελιχτείτε και να αντιληφθείτε καλύτερα  εσάς αλλά και τους άλλους.Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων 13 Μαΐου- 25 Ιουνίου  μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργες και παρασκηνιακές κινήσεις στα αισθηματικά σας ζητήματα και θα σας κάνει να παίξετε με τη φλόγα. Αποφύγετε να ανοίξετε πολλά μέτωπα σε προσωπικό επίπεδο καθώς εκτός από παρασκήνιο θα υπάρξουν και μπερδέματα. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης σε συνδυασμό με την έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 5 Ιουνίου δεν αποκλείεται να φέρει επιστροφές ανθρώπων του παρελθόντος, οι οποίες βέβαια θα συνοδεύονται από αρκετά μπερδέματα.

 

 

ΛΕΩΝ

Το 2020 προβλέπεται ιδιαίτερο για εσάς καθώς θα φέρει επιβράβευση, συνειδητοποιήσεις αλλά και αλλαγές σε ορισμένους τομείς και το μόνο σίγουρο είναι πως κατά τη διάρκεια του δεν πρόκειται να βαρεθείτε. Ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζοντας περισσότερο εσάς  που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, φέτος θα ανοίξετε τα φτερά σας σε επαγγελματικό επίπεδο και να φτάσετε όσο πιο μακριά μπορείτε. Οι αποφάσεις που θα πάρετε φέτος για τα επαγγελματικά σας έχουν ρίσκο για αυτό θα πρέπει να ελέγξετε αν αξίζει το ρίσκο που θα πάρετε σε σχέση με αυτό που μπορεί να χάσετε. Ισως αυτή την χρονιά να αλλάξετε αντικείμενο ή θέση εργασίας Ο Κρόνος θα  είναι μαζί με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργώντας μία απαιτητική καθημερινότητα με δουλειές και υποχρεώσεις, που θα σας δίνουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για να τον σπαταλάτε άσκοπα.Την Άνοιξη ο Κρόνος θα επισκεφθεί  δοκιμαστικά το ζώδιο του Υδροχόου απο τέλους Μαρτίου- 1η Ιουλίου  και θα σας δώσει μία πρώτη γεύση για τους τομείς που θα χρειαστεί να βάλετε σε προτεραιότητα όταν περάσει οριστικά σε αυτό το ζώδιο, το Δεκέμβριο. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου  10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου θα φέρουν ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο προκειμένου να τα διευθετήσετε ώστε να τα κλείσετε οριστικά. Ο Δίας θα βρίσκεται έως το Δεκέμβριο στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνοντας ευκαιρίες για να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητά σας,  Η δουλειά θα είναι αρκετή όλο τον χρόνο όμως να θυμάστε πως θα σας οδηγήσει σε αύξηση των εσόδων σας Στο τέλος του έτους ο Δίας και ο Κρόνος θα περάσουν στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρουν προοπτικές για νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες, αφού όμως δημιουργήσουν τις συνθήκες για να δειτε πραγματικά τι είναι αυτό που εσείς ζητάτε σε μία νέα σχέση ή συνεργασία. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου-25 Ιουνίου) δείχνει ένα καλό διάστημα όπου μπορεί να υπάρξει μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο που είχατε μία σχέση στο παρελθόν. Οι φίλοι και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον σε γενικότερο πλαίσιο θα παίξουν ρόλο σε αυτή την επανασύνδεση! Αν είστε σε σχέση τότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς θα είστε αρκετά επιρρεπείς σε πειρασμούς οι οποίοι μπορεί να θέσουν την σχέση σας σε κίνδυνο. Η ανάδρομη πορεία των πλανητών δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος αισθηματικές επιλογές και αυτό αξίζει να το θυμάσαι.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2020 είναι μία χρονιά με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και συγκινήσεις στον αισθηματικό τομέα καθώς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου σχετίζεται άμεσα με αυτές. Εκτός από την παρουσία του Δία υπάρχει και ο Κρόνος καθώς και ο Πλούτωνας στο ίδιο ζώδιο και αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο την προσοχή που φαίνεται πως θα δώσετε σε ερωτικά και αισθηματικά ζητήματα. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων -επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και φέρνει γύρω σας άτομα κόλακες οι οποίοι περιμένουν κάτι από εσάς.

 Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε καινούριες συνεργασία καθώς είναι πολύ πιθανόν τα πράγματα να μην εξελιχθούν έτσι όπως τα είχατε στο μυαλό σας  .

Την άνοιξη ο Κρόνος θα περάσει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου  τέλους Μαρτίου – 1η Ιουλίου δημιουργώντας ένα πιεστικό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας, κάτι που θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτή, προκειμένου να μην χάσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών και άλλων  υποχρεώσεων που έχετε. Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το έτος θα γίνουν στον άξονα Τοξότη-Διδύμων που δείχνει πως το διάστημα που θα συμβαίνουν (5 Ιουνίου, 30 Νοεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου) εδώ καλείστε να δώσετε προσοχή στα επαγγελματικά αλλά και στα οικογενειακά σας . Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου – 25 Ιουνίου) μπορεί να μπερδέψει λίγο τα αισθηματικά σας ζητήματα και για την ακρίβεια να τα μπερδέψει με τα επαγγελματικά. Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9- Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου) δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με συνεταίρους αλλά και οικονομικά ζητήματα περασμένων χρόνων. Καλό θα ήταν το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία να μην κάνετε νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο και αποφύγετε τα οικονομικά ρίσκα καθώς δεν θα σας βγουν σε καλό. Στα μέσα Δεκεμβρίου ο Κρόνος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου και σε αυτό θα παραμείνει τα επόμενα 3 έτη. Τον ακολουθεί ο Δίας ο οποίος περνά στο ίδιο ζώδιο λίγες ημέρες μετά και φέρνει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς αυτά θα επανέλθουν -ίσως και πιο πιεστικά- στο τέλος του έτους (Δεκέμβριος 2020) όπου ο Κρόνος θα περάσει οριστικά στο ζώδιο του Υδροχόου και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα 3 χρόνια

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως σας περιμένουν ευχάριστες καταστάσεις, αλλαγές και εκπλήξεις που σχετίζονται με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Μία μετακόμιση σε ένα νέο καλύτερο σπίτι, η συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου ή κάποιες αλλαγές στο σπίτι που ήθελες να κάνεις καιρό και τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία είναι πιθανά σενάρια, τα οποία θα σου προσφέρουν χαρά. Αν θέλετε να κάνετε μία αγοραπωλησία ακινήτου ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο που έχετε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή  για να  κάνετε τις διαδικασίες προκειμένου να κερδίσετε χρήματα. Εκτός από το Δία στο ίδιο ζώδιο βρίσκονται και ο Κρόνος με τον Πλούτωνα -επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο .Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς γίνονται στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου ενισχύοντας τα σενάρια αλλαγών στον άξονα καριέρας οικογένειας.Τα διαστήματα που θα πραγματοποιούνται αυτές οι εκλείψεις (10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου) είναι πιθανόν να παρατηρείς αυξημένη κινητικότητα  στα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα .Η άνοιξη θα αποτελέσει για εσάς ένα διάλειμμα από ευθύνες, υποχρεώσεις και δουλειές καθώς ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου ( 22 Μαρτίου- 1η Ιουλίου) πριν ξαναγυρίσει με ανάδρομη φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αυτό δείχνει μία ιδανική περίοδο για να ωριμάσουν κάποιες σχέσεις ιδιαίτερα σε αισθηματικό επίπεδο.Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων (13 Μαΐου- 25 Ιουνίου) σας προτρέπει να επανεξετάσετε αισθηματικά ζητήματα, σχέσεις και παλαιότερες γνωριμίες! Η αλήθεια είναι πως η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα σε αισθηματικό επίπεδο, όμως είναι ιδανική για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και να έχεις μία δεύτερη ευκαιρία. Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού (9 Σεπτεμβρίου- 14 Νοεμβρίου) μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθώς τα αποτελέσματα των ενεργειών των  άλλων  θα έχουν επιπτώσεις στη δική σας διάθεση, για αυτό θα είναι δύσκολο να μείνετε με  σταυρωμένα τα χέρια . Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου (17 Δεκεμβρίου) αλλά και του Δία στο ίδιο ζώδιο (20 Δεκεμβρίου) θα σας βοηθήσει να  ανασάνετε  καθώς σηματοδοτεί το τέλος μιας απαιτητικής περιόδου που διήρκησε περίπου 3 έτη.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινώντας η νέα χρονιά ανοίγονται πολλές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τι είναι αυτό που χρειάζεστε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να το κερδίσετε. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κατά τη διάρκεια του έτους επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο δημιουργώντας ρήξεις και αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε εγωκεντρικές ενέργειες και παιχνίδια επίδειξης ισχύος καθώς αυτά θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου μαζί με τον Πλούτωνα και το Δία δίνοντάς σας ευκαιρίες να αξιολογήσετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σας περιβάλλον και να κρατήσετε κοντά σας αυτούς που αξίζουν.Την άνοιξη ο Κρόνος θα κάνει ένα «δοκιμαστικό» πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου (22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου) πριν περάσει οριστικά σε αυτό το ζώδιο το Δεκέμβριο, δημιουργώντας εσωστρέφεια αλλά και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Η Αφροδίτη θα ξεκινήσει την αναδρομή πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων  13 Μαΐου – 25 Ιουνίου  και θα σας γυρίσει πίσω σε αναμνήσεις και πρόσωπα του παρελθόντος.  Το φθινόπωρο ο Άρης – που είναι παραδοσιακός κυβερνήτης σας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού 9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου  αναμοχλεύοντας επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το φθινόπωρο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο πιεστικό διάστημα της χρονιάς καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσετε πως δεν έχετε τα χρονικά περιθώρια για να φέρετε εις πέρας κάποιες από τις υποχρεώσεις σας και η καθημερινότητα θα γίνει αρκετά απαιτητική. Στο τέλος του έτους  Δεκέμβριο  ο Κρόνος αλλά και ο Δίας περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου και φέρνουν σε προτεραιότητα οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ιδιαίτερη χρονιά ξεκινάει για εσάς καθώς κατά τη διάρκεια της νέας χρονιάς θα υπάρξουν νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και αλλαγές οι οποίες αξίζουν την προσοχή σας. Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις του έτους θα πραγματοποιηθούν στον άξονα   Διδύμων- Τοξότη  επηρεάζοντας τον τρόπο που βλέπετε εσείς τους άλλους  αλλά και τον τρόπο που βλέπουν εκείνοι εσάς  Είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως κάποιοι από αυτούς δεν καλύπτουν τα δικά σας θέλω είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και οι εκλείψεις σας οδηγούν να κάνετε κάτι για αυτό. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μαζί με τον Πλούτωνα όμως φέτος θα έχουν και την παρέα του Δία ο οποίος θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο έως το Δεκέμβριο. Αυτό δείχνει πως ο οικονομικός τομέας από τον οποίον είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια θα πάρει μία ανάσα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσετε τους πόρους σας. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτή τη χρονιά -επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του  για αυτό θα πρέπει να έχετε κατά νου πως μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να παρασυρθείτε από αυτή.Την άνοιξη ο Κρόνος θα περάσει για λίγους μήνες στο ζώδιο του Υδροχόου  22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου  και εκείνο το διάστημα χρειάζεται να προσέξετε τις σχέσεις σας με αδέρφια, στενούς συγγενείς καθώς μπορεί να δημιουργηθούν κάποια ζητήματα. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων 13 Μαΐου – 25 Ιουνίου ενδέχεται να σας κάνει ευάλωτο σε αισθηματικές περιπέτειες οι οποίες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο μία σχέση που έχετε ήδη. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού  9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου  μπορεί να φέρει πίσω σε εσάς ένα παλιό έρωτα και πρόσωπα με τα οποία υπήρξε ένα φλερτ  στο παρελθόν. Οι πειρασμοί θα είναι αρκετοί και θα μπορούσαμε να πούμε πως το δεύτερο μισό αυτής της χρονιάς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα αισθηματικά σας ζητήματα ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Στο τέλος του έτους Δεκέμβριος το πέρασμα του Κρόνου αλλά και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει τη δημοτικότητα σας, φέρνει νέες γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και υπόσχεται σχέσεις με ανθρώπους που θα έρθουν για να μείνουν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας όπως και ο Πλούτωνας επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και  μεταμορφώνει  την αντίληψή σας μέσω των μαθημάτων που φέρνει. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτό καθώς δεν αποκλείεται είτε ο σύντροφός σας είτε κάποιοι στενοί σας συνεργάτες να αποτελέσουν την αρχή για να συνειδητοποιήσετε καλύτερα κομμάτια  του εαυτού σας. Ο Δίας θα βρίσκεται και εκείνος στο δικό σας ζώδιό έως και το Δεκέμβριο δείχνοντας πως δεν πρόκειται να μείνει χωρίς βοήθεια και θεία τύχη καμία στιγμή. Η παρουσία αρκετών πλανητών στο δικό σας ζώδιό και αυτή τη χρονιά δείχνει πως βρίσκεστε στις επάλξεις και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε και να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του έτους γίνονται στον άξονα  Καρκίνου – Αιγόκερου  στις 10 Ιανουαρίου, 21 Ιουνίου, 5 Ιουλίου και στρέφουν την προσοχή σας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε πως όλη την χρονιά η προσοχή σας θα βρίσκεται κατά κύριο λόγο σε αυτές, καθώς θα υπάρχει κινητικότητα και γεγονότα τα οποία θα πυροδοτούν εξελίξεις. Την άνοιξη ο Κρόνος αφήνει για λίγο το δικό σας  ζώδιό και κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στον Υδροχόο  22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε βαθιές ανάσες  και να συνειδητοποιήσετε τα νέα δεδομένα που υπάρχουν. Εκείνο το διάστημα η προσοχή σας θα πρέπει να στραφεί στα οικονομικά ζητήματα καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν περιορισμοί στα έσοδα ή αύξηση στα έξοδα. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων 13 Μαΐου – 25 Ιουνίου  μπορεί να δημιουργήσει ένα ειδύλλιο στη δουλειά το οποίο όμως θα επηρεάσει και την απόδοσή σας  σε αυτή, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικοί.Το φθινόπωρο ξεκίνα η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού 9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου  και αναμοχλεύει ζητήματα οικογενειακής φύσεως.  Στο τέλος του έτους θα πάρετε μεγάλες ανάσες καθώς ύστερα από μία περίοδο περίπου τριών ετών ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου (17 Δεκεμβρίου) και τον ακολουθεί και ο Δίας (20 Δεκεμβρίου) στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά σας .

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας και ο Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργώντας σας φοβίες κατά διαστήματα ή ενισχύοντας τις ήδη υπάρχουσες, όμως να θυμάστε πως χρειάζεται να αποβάλλετε τα αρνητικά σενάρια, τα οποία το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σας κρατήσουν στάσιμο και να μην σας αφήσουν να υλοποιήσετε τα μικρά ή τα μεγάλα όνειρά σας . Την άνοιξη ο Κρόνος θα κάνει ένα δοκιμαστικό  πέρασμα στο ζώδιό σας  22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου  και είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε υπεύθυνες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Το στοίχημα της νέας χρονιάς που ανοίγεται μπροστά σου είναι να αποφύγετε τα τετριμμένα και να κάνετε νέα ξεκινήματα σε οποιοδήποτε τομέα νιώσετε πως κάτι δεν δουλεύει με τον τρόπο που εσείς είχατε φανταστεί. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου κατά τη διάρκεια του  χρόνου επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο  φέρνοντας αλλαγές σε οικογενειακά ζητήματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σας . Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή ακόμα και να μετακομίσετε σε μία άλλη πόλη ή και σε μία άλλη χώρα. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων 13 Μαΐου – 25 Ιουνίου φέρνει ένα ευχάριστο διάστημα γεμάτο με φλερτ αλλά και επανασυνδέσεις .Το φθινόπωρο η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού 9 Σεπτεμβρίου – 14 Νοεμβρίου  μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις με ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην απομάκρυνση τους από τη ζωή σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε  τελικές αποφάσεις με ανάδρομο Άρη. Τον Δεκέμβριο ο Κρόνος έρχεται στο δικό σας ζώδιό στο οποίο θα μείνει για περίπου 3 χρόνια δημιουργώντας καταστάσεις οι οποίες θα σας ωριμάσουν και θα βάλουν ακόμα πιο γερές βάσεις σε σχέσεις που αξίζουν. Το ίδιο διάστημα θα περάσει και ο Δίας στο δικό σας  ζώδιο χαρίζοντας σας αισιοδοξία, η οποία θα αποτελέσει την πιο καλή βάση για να δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες για την εκπλήρωση των στόχων σου.

 

 

ΙΧΘΥΣ

 

Η νέα χρονιά ξεκινά  με τη μεγάλη σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στο  ζώδιο του Αιγόκερου που δημιουργεί ανακατατάξεις στο φιλικό σας περιβάλλον. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε πως κάποιες σχέσεις που κρατάτε σε φιλικό επίπεδο έως τώρα δεν σας καλύπτουν πια ή είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσετε πως έχετε βαθύτερα αισθήματα για ένα φιλικό σας πρόσωπο. Ο Δίας θα βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνοντας ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τα  κοινά  με συλλόγους και ομάδες ανθρώπων και να προσφέρεις σε εθελοντικές και συλλογικές δραστηριότητες. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιό  και αυτό το χρόνο επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο  και θα δημιουργεί απάτες και αυταπάτες οι οποίες θα επηρεάζουν τις αποφάσεις σας.  Οι τρεις από τις έξι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους θα είναι στον άξονα Διδύμων-Τοξότη 5 Ιουνίου, 30 Νοεμβρίου, 14 Δεκεμβρίου επηρεάζοντας τα επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα τα οποία κατά διαστήματα χρειάζονται την προσοχή σας. Μην αφήνετε κανένα θέμα που θα υπάρξει σε αυτούς τους δύο τομείς να πηγαίνει  μόνο του ιδιαίτερα τις περιόδους των εκλείψεων. Την άνοιξη ο Κρόνος θα κάνει ένα δοκιμαστικό πέρασμα στο ζώδιο του Υδροχόου 22 Μαρτίου – 1η Ιουλίου και εκείνη την περίοδ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Ο δημοτικός συμβουλος Παντελής Σμαράγδης προτείνει : Αφιέρωμα στη Γιώτα Μαρούδα

Αφιέρωμα στη μνήμη της Γιώτας Μαδούρα ζητεί να συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα των καλοκαιρινώ…