Home Δήμος Δελφών Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Καταδικάζει την επίθεση στο ΠΑΜΕ καλεί σε συμμετοχή στην απεργία της 20ης Φλεβάρη
Δήμος Δελφών - 31 Ιανουαρίου, 2013

Εργατικό Κέντρο Φωκίδας: Καταδικάζει την επίθεση στο ΠΑΜΕ καλεί σε συμμετοχή στην απεργία της 20ης Φλεβάρη

Να καταδικάσει την βία στους απεργούς του ΠΑΜΕ αλλά και να συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία της 20ης Φλεβάρη καλέι με ανακοπινωσή του το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση 
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας καταγγέλλει την ωμή βία της συγκυβέρνησης των τραπεζιτών-εφοπλιστών-και λοιπών τρωκτικών του παραγόμενου πλούτου που αφαιρεί το 50 και 60% των εισοδημάτων των εργατών (των παραγωγών, δηλαδή, του πλούτου), διαλύει εργασιακές σχέσεις, πολλαπλασιάζει την ανεργία, δημιουργεί αστέγους και πεινασμένους. Δεν της έφτανε αυτή η βία απέναντι στα φτωχά λαϊκά στρώματα, έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, αναίτια και απροσχημάτιστα, που αφού «δούλεψε» την πολιτική των γκλοπς και των χημικών μέσα σε κλειστό χώρο, κατέστρεψε τα γραφεία του υπουργείου εργασίας για να συκοφαντήσει το οργανωμένο ταξικό κίνημα.

Το Εργατικό Κέντρο καλεί την εργατική τάξη της Φωκίδας να καταδικάσει τη συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) και το σύνολο της πολιτικής της. Να συμμετέχει οργανωμένα και πειθαρχημένα στην Πανελλαδική-Πανεργατική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 20 Φλεβάρη καταρρίπτοντας το δόγμα της κυβέρνησης «νόμος και τάξη» επιβάλλοντας τη μόνη λύση που έχει ανάγκη ο λαός και είναι « νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Πώς να οργανώσετε ένα σύντομο οδοιπορικό στην Σαντορίνη με σκάφος

Πολλοί φανταζόμαστε ότι το ταξίδι με ένα σκάφος είναι μία πρόκληση. Πόσες φορές δεν έχουμε…