Home Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα Επιτυχίες του ΝΟΙ
Άλλα Αθλήματα- Φωκίδα - 14 Αυγούστου, 2020

Επιτυχίες του ΝΟΙ

 Αυτό το καλοκαίρι δεν έχει σταματήσει να μας δίνει χαρές και επιβραβεύσεις των παιδιών μας. Μετά τους μικρούς, τη σκυτάλη πήρε ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς, ο οποίος στους αγώνες κολύμβησης ΟΠΕΝ 2020- Ανδρών/Γυναικών κατάφερε να φέρει χρόνους που του δίνουν το εισητήριο για το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να καταταγεί ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές και να “σηκώσει” για μια ακόμη φορά τη σημαία του ΝΟΙ ψηλά.

Για την ιστορία στα 50 m ελέυθερο έφερε χρόνο 25.11′ και στα 100 m ελέυθερο 55.18′. Το σθένος και η αγάπη του για το άθλημα της κολύμβησης και τον ΝΟΙ αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ενώ ο Αλέξανδρος είναι μόνιμο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, πήρε ολιγόωρη άδεια για να μπορέσει να συμμετάσχει στους αγώνες και έπειτα επέστρεψε στο καθήκον του, σε μια συγκυρία που όλοι γνωρίζουμε τις συνθήκες που επικρατούν στο Αιγαίο.
Αγαπητέ μας Αλέξανδρε είμαστε περήφανοι για εσένα τους προπονητές σου αλλά και για τους γονείς σου οι οποίοι από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό σου. Είμαι βέβαιη ότι μόλις τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος για εσένα. Ο ΝΟΙ κάθε στιγμή αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαίο που έχει το σεβασμό του κολυμβητικού κόσμου. Και δεν θα κουραστώ να λέω ότι όλοι μαζί φέρνουμε τα καλύτερα.
Εκ του ΔΣ
Η πρόεδρος Γεωργία Τριψάνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…