Home Εικόνες Αρχικής Επιστολή Πούλου σε Σταθά:”συμφωνώ απόλυτα μαζί σας για το Χιονοδρομικό|”
Εικόνες Αρχικής - Τοπικά - 16 Δεκεμβρίου, 2021

Επιστολή Πούλου σε Σταθά:”συμφωνώ απόλυτα μαζί σας για το Χιονοδρομικό|”

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση που αφορά στη σημερινή συγκέντρωση της τοπικής κοινωνίας και των συλλογικών φορέων στην Αράχωβα σχετικά με την διαχείριση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (ΧΚΠ) και τις υπερβολικές χρεώσεις για τους κατοίκους της περιοχής μας, καθώς και για τα Αθλητικά Σωματεία Χιονοδρόμων του Δήμου σας, αλλά και των όμορων Δήμων.

Γνωρίζετε ότι λόγω της εν εξελίξει συζήτησης του Προϋπολογισμού του Κράτους για το 2022στην Ολομέλεια της Βουλής, έχω ως Βουλευτής την υποχρέωση παρουσίας και ομιλίας και δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι σήμερα μαζί σας.

Έχω ενημερωθεί για τις θέσεις σας, τις οποίες έχετε εκφράσει δημόσια απευθυνόμενος στον αρμόδιο Υπουργό της Κυβέρνησης και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.

Σας διαβεβαιώνω ότι παρακολουθώ τις εξελίξεις στο ΧΚΠ και τον τρόπο που διαχειρίζεται η ΕΤΑΔ τόσο τις συμβάσεις, όσο και τα θέματα των εργαζομένων, τα οποία προσπαθώ να αναδεικνύω στη Βουλή με σχετικές Ερωτήσεις, και θα συνταχθώ με τις αποφάσεις που θα προκύψουν από την συγκέντρωσή σας.

Είμαι στη διάθεσή σας για περαιτέρω ενέργειες.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή δύναμη!

 

          Γιώτα Πούλου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…