Home Δήμος Δελφών Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή σε Δελφούς και Γαλαξίδι
Δήμος Δελφών - 15 Μαΐου, 2014

Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή σε Δελφούς και Γαλαξίδι

Στις Δημοτικές Ενότητες Δελφών και Γαλαξιδίου μετέβη χθες, 14 Μαΐου 2014, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης  Ταγκαλής συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του  συνδυασμού «Ενωτική Πορεία Ελπίδας και Ανάπτυξης».
Στους Δελφούς πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση παρουσία της κατά τόπον Αντιδημάρχου κ. Λέλας Μπακολουκά και του κ. Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Νίκου Κοντογιάννη, ο οποίος παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων της νυν δημοτικής αρχής. Έκανε μάλιστα αναφορά στο πρόγραμμα αντίπαλου συνδυασμού, χαρακτηρίζοντάς το ουτοπικό, αφού δεν στηρίζεται στα οικονομικά δεδομένα του Δήμου ούτε μπορεί να εξυπηρετηθεί από το υπάρχον προσωπικό. Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, έλαβε το λόγο και παρουσίασε το πρόγραμμά του, για το Δήμο Δελφών και τη Δημοτική Ενότητα Δελφών, απαντώντας παράλληλα σε επισημάνσεις του πολυπληθούς ακροατηρίου.
Ακολούθως ο υποψήφιος Δήμαρχος και τα μέλη του συνδυασμού του μετέβησαν στο Γαλαξίδι, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην κατάμεστη από Δημότες αίθουσα του Παρθεναγωγείου. Ο κ. Ταγκαλής, αφού έκανε αναφορά στο έως τώρα έργο σημείωσε τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η δημοτική αρχή (έλλειψη πόρων, έλλειψη προσωπικού) τονίζοντας ότι αυτές δε φαίνεται ότι θα εκλείψουν και την επόμενη πενταετία.  Ακολούθως παρουσίασε το πρόγραμμα του Συνδυασμού του, υπογραμμίζοντας ότι έχει σχεδιασθεί, στη βάση των δυνατοτήτων του Δήμου και όχι για ψηφοθηρικούς λόγους. Τόνισε δε, ότι είναι ο μόνος που δε φοβάται να δεσμευθεί για όσα υπόσχεται. Στο τέλος παρουσίασε στο ακροατήριο τα μέλη του Συνδυασμού του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…