Home Εικόνες Αρχικής Επίσκεψη Μπούγα στο Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών

Επίσκεψη Μπούγα στο Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών

Το Γραφείο Ενημέρωσης Δανειοληπτών, το οποίο λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες στην #Ιτέα, επισκέφτηκε χθες ο βουλέυτής Φωκίδας κ Ιωάννης Μπούγας
. Η λειτουργία του Γραφείου είχε αναγγελθεί το Καλοκαίρι από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα σε Εσπερίδα του Επιμελητηρίου Φωκίδας για το νέο Πτωχευτικό Νόμο, που είχε διεξαχθεί στο Μώλο της Ιτέας. Το Γραφείο υπάγεται στην Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ.), που είναι αυτοτελής Δημόσια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών και έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπερχρέωσης μέσω του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου το οποίο προσφέρει δυνατότητες ρύθμισης οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς και προστασία της Κύριας κατοικίας. ΟΙ υπάλληλοι του Γραφείου καταρτίζονται διαρκώς μέσω Σεμιναρίων, ώστε να μπορούν κατά τρόπο έγκυρο να ενημερώνουν και συνδράμουν τους πολίτες στην ενημέρωση και ρύθμιση των χρεών τους.
Το Γραφείο στεγάζεται σε κατάλληλο χώρο του Κυριακοπούλειου, που παραχώρησε ο Δήμος Δελφών.
Για την παραχώρηση αυτή ο κ Μπούγας ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη και τον παρακάλεσε να μεταφέρει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Δελφών κ. Παναγιώτη Ταγκαλή.
Κατά την επίσκεψη ο κ Μπούγας συναντήθηκε με   τον Αντιδήμαρχο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλο  και συζητήσαν    ζητήματα της Ιτέας.

1 σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…