Home Κοινωνικοί φορείς Εξώθησαν σε παραίτηση τη μοναδική μαστολόγο του νοσοκομείου
Κοινωνικοί φορείς - 25 Σεπτεμβρίου, 2017

Εξώθησαν σε παραίτηση τη μοναδική μαστολόγο του νοσοκομείου

 Παρελθόν από το νοσοκομείο Άμφισσας αποτελεί η καταξιωμένη ιατρός κ Λάουρα Ράφφο η οποία πριν από περίπου μια εβδομάδα παραιτήθηκε και ήδη βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της Ιταλία.

 
Σύμφωνα με χτεσινές τηλεφωνικές της δηλώσεις η αιτία της παραίτησης της ήταν «οι προσβολές που απεύθυνε  στο πρόσωπό της η «κλίκα» του νοσοκομείου επειδή είχα αιτηθεί την αντικατάσταση της γραμματέας μου  με την οποία έκρινα ότι δεν μπορούσα να συνεργαστώ»
Όπως θα μας εξηγήσει είχε κάθε δικαίωμα ως Διευθύντρια τμήματος να συνεργαστεί με υπάλληλο με  τον οποίο θα μπορούσε να συνεννοηθεί. Όμως , όπως θα μας τονίσει η κα Ράφφο  αν και από τις 16 Ιουλίου 2016 είχε αποστείλει επιστολή στην κα Διοικήτρια αυτή δεν της απάντησε ποτέ απαξιώνοντας της με τον χειρότερο τρόπο.
«Κάποια στελέχη του νοσοκομείου μου έλεγαν να κάνω υπομονή γιατί σε ένα χρόνο η γραμματέας θα πάρει σύνταξη. Όμως εγώ δεν μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της και αντιπρότεινα να μετατεθεί σε άλλη κλινική και να μου φέρουν κάποια άλλη γραμματέα» θα πει η ιταλίδα γιατρός και θα συνεχίσει τονίζοντας ότι « ίσως για αυτό να δέχτηκα πολλές απειλές   αλλά και αισχρές βρισιές σε τηλεφωνική κλήση με απόκρυψη» για τις οποίες ήδη έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη ζητώντας να μάθει ποιος-α ήταν στην άλλη γραμμή του ακουστικού
Να σημειωθεί ότι η κα Ράφφο ήταν μαστολόγος και είχε από το 2002 αναλάβει να κάνει τις μαστογραφίες στη Φωκίδα. Επιπλέον, χειριζόταν τα μηχανήματα των υπέρηχων και κατά γενική ομολογία ήταν άψογη στα ιατρικά της καθηκοντά και για την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους είχαν όλοι να λένε. Με την παραίτησή της πλέον απομένει μόνο ένας επικουρικός ιατρός για αυτό το τμήμα , ο κ Αντωνίου,  κάτι που αυτομάτως καθιστά προβληματική τη λειτουργία του τμήματος καθώς είναι ανθρωπίνως αδύνατο ένας μόνο επιστήμονας να καλύψει όλες τις βάρδιες.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…