Home Πολιτικά - Φωκίδα Εξελέγησαν οι εκπρόσωποι για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Φωκίδας
Πολιτικά - Φωκίδα - 27 Ιανουαρίου, 2017

Εξελέγησαν οι εκπρόσωποι για τη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Φωκίδας

 Γκρίνιες και παράπονα για τη συμπεριφορά του Βουλευτή κυριάρχησαν στη Γενική Συνέλευση της τοπικής οργάνωσης μελών Δωρίδας, του ΣΥΡΙΖΑ όπου εκλέχθηκαν οι εκπρόσωποι για την  Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Φωκίδας.

Η συνεδρίαση  πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2017 στην Ερατεινή και η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως στην στάση και την πολιτική συμπεριφορά του Βουλευτή κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου, στον οποίο καταλογίστηκε πολιτικό κενό στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού. Εστίασαν στο γεγονός ότι δυο ολόκληρα χρόνια δεν έχει λειτουργήσει το γραφείο του με αποτέλεσμα να εκφράζονται πολλά παράπονα από πολίτες που δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Παράλληλα τέθηκε ζήτημα για την άρνηση του να συνεργαστεί με το κόμμα και να συνεννοούνται για να γίνεται στοιχειώδης σχεδιασμός και ιεράρχηση των αναγκών. Η στάση του κ. Κωστοπαναγιώτου και η δυσκολία που φαίνεται να επιδεικνύει στη συνεργασία του τόσο με στελέχη του κόμματος, όσο και με εκπροσώπους φορέων έχουν πολλές φορές απασχολήσει τα κομματικά όργανα, καθώς πολλά στελέχη θεωρούν ότι εντέλει ζημιώνεται το κόμμα. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν  εκπρόσωποι της Ο.Μ. Δελφών καθώς και ο υπεύθυνος Οργάνωσης για τη Στερεά Ελλάδα  της Κ.Ε.   του κόμματος  κ. Δημήτρης Σακελάρης  ο  οποίος ενημέρωσε τα μέλη  για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και τα  πλαίσια στα οποία θα πρέπει να κινηθούν τα μέλη  για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της Νομαρχιακής  Επιτροπής.

Να σημειωθεί ότι οι εκλογές για ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ενώ εντός των ημερών θα γίνει η γενική συνέλευση των μελών της οργάνωσης Δελφών. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ο αριθμός των μελών της νομαρχιακής επιτροπής, καθώς με βάση το καταστατικό δίνεται η διακριτική ευχέρεια στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη να το αποφασίσει.

Από τη διεξαχθείσα ψηφοφορία  εκπρόσωποι για την Ο.Μ. Δωρίδας αναδείχθηκαν οι ακόλουθοι:

1.         Αρτινόπουλος Γεώργιος

2.         Ηλιοπούλου Πολυξένη.

3.         Κατσίκας Μιλτιάδης.

4.         Κλάγκος Απόστολος.

5.         Μάμαλης Δημήτριος.

6.         Μάμαλης Ιωάννης

7.         Μαχαίρας Σπυρίδων.

8.         Μπάμπος Ιωάννης.

9.         Παναγόπουλος Ιωάννης.

10.       Παπαγεωργίου Παναγιώτης.

11.       Παρασκευά Άρτεμις.

12.       Σχίζας Επαμεινώντας.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…