Home Κοινωνικοί φορείς Ενημερωτικό Δελτίο Επιμελητηρίου Φωκίδας
Κοινωνικοί φορείς - 16 Απριλίου, 2020

Ενημερωτικό Δελτίο Επιμελητηρίου Φωκίδας

 Αξιότιμοι Συνάδελφοι,

Αγαπητά μέλη του Επιμελητηρίου Φωκίδας,
Η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας το φετινό Πάσχα είναι πρωτόγνωρη! Υπό κανονικές συνθήκες οι μέρες αυτές θα ήταν μέρες αυξημένης αγοραστικής κίνησης και έντονης επιχειρηματικής δραστηριότητας για όλους εμάς τους επαγγελματίες.
Φέτος, όμως, υποχρεωθήκαμε όλοι μας να μείνουμε στο σπίτι, προστατεύοντας το ύψιστο κοινωνικό αγαθό, την Δημόσια Υγεία, την Υγεία τη δική μας και των οικογενειών μας, προκειμένου η επόμενη ημέρα να μας βρει όλους μαζί ενωμένους, δυνατούς και υγιείς.
Η επιχειρηματική κοινότητα πλήττεται έντονα για μία ακόμα φορά, όλοι εμείς οι επαγγελματίες αγωνιούμε για την επόμενη ημέρα και προβληματιζόμαστε για το μέλλον της επιχείρησή μας, που με κόπο και αγωνία δημιουργήσαμε. Όμως, οφείλουμε όλοι, να σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι, ώστε η επόμενη η μέρα να μας βρει δυνατούς.
Είναι ακριβώς αυτή η στιγμή που απαιτείται να αντλήσουμε κουράγιο από το Θείο Πάθος  προσβλέποντας στο χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φωκίδας, σας εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά & Καλή Ανάσταση!!!
Έχοντας όλοι μας υπομονή, ελπίδα & αισιοδοξία, θα επιστρέψουμε Δυνατοί και Υγιείς στις επιχειρήσεις μας και την κανονικότητα.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας
Αυγερινός Βασίλειος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Also

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης – Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά

Στον πρόεδρο του ΤΟΕΒ απευθύνεται ο Ν. Τοπούζης Επιστολή κόλαφος για Δ.Παρασκευά -Τον κατη…